Powered by Jasper Roberts - Blog

Summerrain and thunder

Det har varit så härligt idag! Började med att lämna över lägenheten och det gick bra. Sedan gick jag en sväng i city, det är LULEÅ KALASET nu så det är marknad och grejjer överallt! Köpte en Piggelin och gjorde mina ärenden och fyndade dessutom ett plagg på rean.

Sedan åkte jag hem igen och svidade om till bikini och rensade vår rabatt och friserade rosbusken på uteplatsen. Hann även med att ligga och lata mig i solen och läsa VOUGE i runt 1½ timma. Men nu plötsligt blev det alldeles mörkt på himlen och det regnar och är oska i luften. Från gassande sol till åska och regn på runt 10 minuter, vilket sommarväder! :) Har nu flyttat in på vår inglasade balkong och lyssnar på när regnet smattrar mot rutan. Livet är härligt!
1 Emelie:

skriven

Det låter riktigt härligt! Själv sitter jag inne och jobbar, faktiskt rätt skönt med tanke på att det är 32 grader varmt här och jag nog hade smält bort om jag gått ut.

2 Therez:

skriven

♥ Emelie

Hi hi jag vet hur det är. Det var grymt varmt här innan åskan, höll på at rinna bort, fast det är jättekvavt nu också. :S

3 Taraldvilma:

skriven

Very resourceful, thank you dave

Kommentera här:

Annonsera här »