Powered by Jasper Roberts - Blog

Tävling - Styla din egen Fiffi


Nu var det dags för en rolig och lite annorlunda tävling i samarbete med rfsu. Det ni kan vinna är intimvårdskitet Private Area kit till ett värde av 220 kronor och för att delta i tävlingen skall ni göra en rolig muffrisyr, kanske blir det nästa modetrend? Hi hi.

- Gå in här och styla din egen fiffi/muff
- Spara sedan bilden och mejla den, tillsammans med en motivering varför du ska vinna till therez_garderob@hotmail.com. Om du vill kan du publicera bilden i din egen blogg och lämna en kommentar med adressen till inlägget här nedan men glöm inte motiveringen. Du väljer själv vilken variant av dem du vill göra.

OBS! Jag har fått in en hel del bidrag via mail och ni måste ange er egen mailadress i texten! Annars kan jag inte kontakta er om ni vinner!

Tävlingen avslutas på torsdag klockan 23:59! Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
1 helena:

skriven

Hej Therez. Jag har läst din blogg så länge jag bara kan minnas och har såklart ett minne av att du varit i new york. Sitter även och läser dina gamla inlägg från när du var där :).



Jag och min pojkvän ska boka resa dit nästa vecka men vi vet inte hur många dagar man bör vara iväg. Vi funderar på att åka på en onsdag och åka hem tisdagen därpå. Är det lagom tror du? Hur länge var ni där? Kan du rekomenderar något hotell som inte är allt för dyrt?



Kram

2 Therez:

skriven

♥ helena

Åh vad underbart! Det var verkligen mitt livs bästa resa! Vi var också där i 6 dagar som ni funderar på och det kändes helt ok. Eventuellt hade det inte skadat med någon dag extra eftersom det finns så otroligt mycket att se och göra, men som sagt så fungerar det!



Vi bodde i China town på ett riktigt sunkigt hotell. Dock var det jättenära till allt. 5 min promead och man var i SOHO. Underbart! För oss var inte boendet så viktigt och därför valde vi ett billigare för att kunna göra mer kul! Tror hotellet hette Sunbright.

3 helena igen:

skriven

Hej igen :)



Tack för ditt svar.

Jag läste att ni hade varit uppe i rockefeller center. på bilderna ser det ju helt fantastiskt ut. Kan man åka upp dit när man vill eller hur fungerar det? Vi ska förlova oss när vi kommer dit i december och att göra det i rockefeller center vore nog ett fint minne, eller vad tror du?

4 Therez:

skriven

♥ helena

Men åh vad underbart, det skulle verkligen vara något! Jag och älsklingen var dit klockan 23.00 på kvällen så jag tror de har öppet nästan när som helst! :) Men det är nog alltid bra att kolla innan så man vet säkert. :) Det är iallafall jättemysigt att vara där kvällstid när man ser alla ljus överallt! :) Det är magiskt!

5 Annas tävlingsblogg:

skriven

Jag har tipsat om din tävling här



http://molnboanna.blogg.se/2009/june/styla-din.html

Kommentera här:

Annonsera här »