Powered by Jasper Roberts - Blog

GANT HOME

Fina produkter från GANT Home! Visste inte om att det fanns en webshop innan jag läste detta hos Engla. Speciellt mycket gillar jag den vita badrumsmattan med stjärnor på! Skulle bli riktigt fin i vårt badrum! Doftljusen skulle vara en perfekt julklapp till den som redan har det mesta! Ljus kan man aldrig få för många av och visst är det lite roligare med lite lyx ibland! Undrar vilken som luktar godast - Midnight star eller Cool breeze.

Bilder: GANTHome
1 Malin:

skriven

Hej Therez! Tusen tack för en fin och inspirerande blogg - läser den dagligen! Den här frågan har ingenting med Gant att göra, och är ganska privat, men tänkte att jag ändå kan fråga, och så får du bestämma om om du vill svara eller ej. Blev bara så överraskad när jag läste att du har opererat brösten, och kan inte låta bli att undra varför? Var du helt enkelt bara missnöjd med storleken? Övervägde du det länge innan du gjorde det? Är du nöjd över beslutet i dag?



Jag respekterar som sagt om du inte vill svara.

2 Susannes Liv:

skriven

Tack för tipset!



jag hade heller ingen aning om att de hade en wepshop, men oj, vad mycket fint de hade!!!



ha en skön måndagkväll!



kram

3 Tessie:

skriven

Cool breeze luktar gott <3



Kramar,

Tessie <3

4 Therez:

skriven

♥ Malin

Ingen fara. Jag svarar inte gärna på en sådan fråga i kommentarsfältet, men du är välkommen att maila mig om du vill. :) therez_garderob@hotmail.com

Kommentera här:

Annonsera här »