Powered by Jasper Roberts - Blog

SUNDAY DIARY - SNOW

God morgon allesammans! Det är en ny dag och nya tag som gäller och utanför snöar det för fullt, undrar hur mycket snö det kan komma egentligen. Känns nästan som vi håller på att få en ny istid. Ha ha! Dagens stora planer är att jobba några timmar, sedan hem och göra iordning lite inför mäklarbesöket i morgon. Ska dessutom hinna packa väskan, utvärdera filmningen från torsdagen innan bussen går mot Umeå igen. Den här helgen har gått alldeles för snabbt!

Borde även beställa min Macbook ikväll, men jag tror jag ska gå in på GRAFIT och köpa den direkt i morgon istället. För visst är det samma studentrabatt där som på nätet? Har ju sålt min lilla rosa Acer så nu är jag helt utan dator, och det går ju inte så bra. Hi hi.
1 Anonym:

skriven

tror inte att du har tillgång till studentrabatten i butiken utan det är endast på apples hemsida som den gäller. man blir ju länkad till apple student när man är innne på mecenatkortets hemsida. :)

2 beccy:

skriven

hoppas du får datan snart! här i söder har det regnat på morgonen och de få dm som är kvar håller på att smälta, skönt! vi är nog påväg mot vår!

3 lina:

skriven

hej sötnos. kan du inte visa kläderna från hm på. skule va jätte söt då! bye sweeeeetie

4 Sara:

skriven

Åh vad jobbigt att det snöar... Här i Lund har vi sol och + 3 grader, lycka! :-)

5 Amanda:

skriven

GRAFIT har samma studentrabatt som på nätet. :) Har själv köpt där!

6 Sofia´s Dressingroom:

skriven

Fin bild!

Kommentera här:

Annonsera här »