Powered by Jasper Roberts - Blog

New jeans


Nya jeans landade i brevlådan för några dagar sedan och jag gillar dem i massor! Tyckder det är så snyggt med de blekta partierna och modellen är dessutom perfekt, ångrar dock att jag inte tog en storlek mindre som jag tänkte för dessa har töjt sig väldigt mycket under dagen. Ni hittar dem på H&M Divided.
//New jeans!
 
1 Denice:

skriven

Gud vad underbara byxor! :)
Älskar hur du matchar de med dina spetsiga pumps, super stylish!
Kram

Svar: Tack rara du! :D
Therez Hahlin

2 Sofia:

skriven

Otroligt snygga. Tyvärr passar in hm jeans på mig:(

Svar: Vad synd. Det är lite lika på mig, måste alltid ha ett skärp för de blir så stora i midjan på mig. Men jag hittar typ aldrig jeans som sitter helt perfekt heller så jag är van. Hi hi.
Therez Hahlin

3 ida:

skriven

o perfekta till hösten !

Svar: Ja verkligen! :D
Therez Hahlin

4 Mari:

skriven

Men gud så snyggt =)....

Svar: Tack rara du!
Therez Hahlin

5 Sari:

skriven

Riktigt snygga! Kramis

Svar: Tack!
Therez Hahlin

6 Johanna:

skriven

Så snygga!

Svar: Tack rara!
Therez Hahlin

7 sandra:

skriven

snygga byxor! =)

Svar: Taack! :D
Therez Hahlin

8 Jenny:

skriven

Köpte dessa igår. Lite "ful-snygga" dock och jag vet inte riktigt hur jag ska matcha dem. Tips? Förresten har jag kommit in på tandhygienistprogrammet, första dagen idag, några kloka råd på vägen du vill ge mig? Kram

Svar: Men vad kul! Massa grattis till dig! Tips på vägen är att inte köpa all kurslitteratur på en gång. Jag köpte bara Cariologi, Parodontologi, Radiologi, Pedodonti vilka är mycket bra och pedagogiska böcker. Om ni fortfarande använder dessa kan du få köpa dem billigt av mig. :)
Sedan har jag egentligen inte så många andra tips än att inte skjuta på plugget. Det var väldigt intensivt ibland och man (vi iallafall) körde vissa tunga kurser parallelt, men de kanske har hunnit göra om det nu? Var kommer du plugga någonstans?
Therez Hahlin

9 Jenny:

skriven

Tack för tipsen :) Jag ska plugga på Karolinska Institutet i Huddinge (Stockholm). Jag hör av mig om jag skulle behöva köpa böckerna.

Svar: Gör så! Lycka till!
Therez Hahlin

10 Kajsa:

skriven

älskar tvätten!

Svar: Visst är den cool! :D
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »