Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary - Annawii

Härligt med lördag! Jag håller på att göra mig iordning för en dag på jobbet och det ska bli så kul! Hoppas det kommer många shoppingsugna kunder eftersom vi har 25% rabatt på alla behåar (sista dagen idag). Igår efter jobbet tog jag mig en riktigt spontanshoppingtur på stan och jag kom hem med en påse full med fina saker. Ska fota och visa er sedan, jag är så nöjd! Modet på hösten är ju underbart och man blir så inspirerad.
Måste ju tipsa er alla om att min fina fina vän Anna har lämnat blogg.se STIL och bloggar nu istället på Glossfashion så missa inte att uppdatera hennes bloggadress. Kommer verkligen sakna henne här på Stil men tror hon kommer göra succé på Glossfashion! Det bästa med en bloggflytt är ju att jag ändå har henne kvar fysiskt bara gatan ovanför mig här i Umeå, hi hi. Så jag kan ju träffa henne när jag vill ändå. Lycka till min fina vän!
1 ANNAWII ♥:

skriven

Men hur gullig är inte du min fina vän! Är så glad att vi hittat varandra för du är definitivt en av mina bästa vänner. Och jag hoppas jag får ha kvar dig som granne ett tag till även om jag håller tummarna för husletandet hihi ;).

Kanske morgonpromenad i morgon?

Kram <3

Svar: <3
Therez Hahlin

2 Vanessa:

skriven

Ni är så fina i håret båda två! :)

Svar: Tack rara du!
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »