Powered by Jasper Roberts - Blog

Ray Ban Wayfarer

Nu tänker jag investera i ett par nya solglasögon och denna gång blir det ett par Ray Ban Wayfarer. Jag trodde det skulle vara lätt att bara klicka hem ett par men det finns ju en uppsjö av dem samt storlekar. Gaaah! Den modell jag verkligen vill ha är den som Natalie Portman har på den här bilden. Har försökt att leta info och det verkar som det kan vara modellen RB2140 Original wayfarer. Är det någon som kan bidra med sin expertishjälp så jag beställer rätt? ;) Undrar vilken storlek man ska ha. Smartbuyglasses.se verkar ha de bästa priserna. Bara 920kr och fri frakt. Man kanske helt enkelt får göra en fuling och testa i butik först.
//On my wish list right now - A pair of Ray Ban Wayfarer. I want the same model that Natalie Portman wears on this picture. Is it a RB2140 Original wayfarer or some other model?! If you khave any clue, please let me know so I order the raight pair! :)
1 Julia:

skriven

Vet inte vad modellen heter. Men jag tänkte också gjort en Fuling och provat i butik men köpte Mina på synsam för 995 kronor . Ett par aviator. De med blå glas. Supernöjd! Så jag Struntade i att klicka hem dem. Men är supernöjd och erbjudandet har de till midsommar. Lycka till!

Svar: Tusen tack för tipset! Sprang dit idag på lunchen och köpte mig ett par! :D De fixar ju dessutom att de sitter perfekt där så jag är supernöjd! :D
Therez Hahlin

2 Tina:

skriven

Skulle inte rekommendera att handla på Smartbuyglasses om det inte är jätteskillnad i pris. Lång leveranstid och JÄTTEknöligt om du skulle vilja returnera/byta dem. Jättesynd då de har ett grymt bra utbud. Jag handlar inte där igen!

Svar: Usch vad trist att höra. Blev så glad när det stod att dem skickades samma dag som beställning, men jag gick till butik idag i stan och köpte ett par med detsamma istället. :)
Therez Hahlin

3 Fashion Safari:

skriven

Har ett par i modellen RB2140 och de är precis den modellen Nathalie Portman har på bilden! Borde ha storlek M och den är normal, hoppas jag kunde vara till lite hjälp :)

Svar: Tusen tack! Det blev ett par sådana idag! :D
Therez Hahlin

4 Alexandra:

skriven

Instämmer med föregående, det är modell RB 2140 på bilden och är nog ganska säker på att stl 50 (alltså medium) passar dig bäst. Jobbar på Synsam och vill bara tipsa om att vi har dem för 995 kr just nu fram till midsommar. Hos oss får du dessutom hjälp med att justera till dem så de sitter som en smäck :) Lycka till!

Svar: Tusen tack för tipset! Sprang in på lunchen i fredags och köpte ett par! Så nöjd!
Therez Hahlin

5 www.alexandrastyle.se:

skriven

Min wayfarer heter RB2140 =)) SÅÅ nöjd =)

kram

www.alexandrastyle.se

Svar: :D
Therez Hahlin

6 Helle:

skriven

Handla aldrig à Smartbuyglasses! Jag höll på och mailade i närmare 2veckor innan jag fått tillbaka mina pengar som drogs direkt. Leveransdatum och lagerstatus stämmer inte alls och kundtjänsten var väldigt långsamma med sina svar. 1v leveranstid på 2 par glasögon visade sig vara ett slutsålt par och ett med 4v leveranstid.

Svar: Usch så hemskt! Jag gick och köpte mina i butik och är supernöjd! Är glad att jag inte beställde dem därifrån eftersom du inte är den enda som sagt detta om den webshopen!
Therez Hahlin

7 Julia:

skriven

Det var så lite så! Kul att kunna tipsa när man har ett bra tips! :D

Svar: :D
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »