Powered by Jasper Roberts - Blog

Glossybox - Fall into beauty

Senaste Glossyboxen har anlänt och den här gången blev jag så glad, tycker att den förra var lite lam men det kompenserades upp denna gång tycker jag! Lovely! Såg förresten att Glossybox har en halloweenkampanj som startar idag och avslutas i morgon (31/10) där man får hela 20% på alla Glossyboxprodukter med koden: AFFHAL31. Grymt bra och lite tråkigt att jag har preumeration som fortlöper, hade ju inte varit dumt att få dra bort 20%. He he. Vad fick ni i er Glossybox? Jag fick detta:
Kérastase sprat á porter | Garnier 5 second perfect blur primer | Elizabeth Arden Optimizing skin serum | Océane Make up remover pen | Sheer cover Lip to lip highlighter
1 Ellie:

skriven

Jag fick precis samma. Riktigt bra box denna gång! btw har du sett Michael Kors nya Makeup/parfym serie? Ruggigt snygga måste jag säga, hoppas de är lika bra som snygga bara :)

Svar: Åhh jag har sett det! Ursnygga förpackningar! :D
Therez Hahlin

2 Amanda:

skriven

Jag är så sugen på att testa en Glossybox, kanske ska slå till nu när det ändå är en kampanj! :D

Svar: Gör så! :D Det är som lilla julafton en gång i månaden. ;)
Therez Hahlin

3 Kristina:

skriven

Fick en riktigt dålig Glossybox denna gången också, så nästa är sista chansen. Trist när man bara får dåliga grejer :(

Svar: Åh fy vad trist! Själv blev jag superbesviken förra gången eftersom det bara var pyttesaker och inget roligt alls, men denna gången reddes det upp! Håller tummarna att nästa blir bättre för dig med! Visst skulle boxen designas av Dagmar nästa gång? :) Kan bli spännande!
Therez Hahlin

4 Anna:

skriven

Jag har länge varit sugen på att testa och nu slog jag till när man får lite rabatt. Tack för tipset! :)

Svar: Det var så lite så, lite trist att man själv inte kunde använda det men men. Hi hi.
Therez Hahlin

5 Christine:

skriven

Men ÅH! Blir alltid glad över min box i lådan, sen ser jag vad andra får och blir svartis :-). Jag fick prov på en primer, en eyeliner/maskara av budgetmärke i en ljusgul nyans (ska nog vara guld!). Fotkräm från Apoteket, make up remover-pennan och highlightern från sheer cover. Antal saker jag kommer använda: en, fotkrämen. Eventuellt. Antal saker jag vill ha ur din box: alla jag inte fick själv. Tusan!!

Svar: Hi hi, den här gången kommer jag att prova allt. :)
Therez Hahlin

6 Anonym:

skriven

Fick samma box och blev riktigt GLAD :))))

Svar: Vad härligt! Jag är supernöjd och det ska bli så kul att testa sakerna! :D
Therez Hahlin

7 Nagelfantast:

skriven

fick precis samma =)

Svar: :D
Therez Hahlin

8 ALEXANDRA:

skriven

Du fick exakt den jag själv önskade! Min sög i jämförelse även om den var bättre än förra månadens. Men vad sägs som en shrek-grön eyeliner/mascara i ett budgetmärke? Nä, Dagmarboxen kan bli min sista på ett tag :)

Svar: Naaae, vad trist! Jag hade dött om jag fått något sådant! Jag ska se om jag gillar nästa också, så kanske jag fortsätter ett tag till. Hoppas på en jul- eller nyårsbox för den jag köpte förra året var helt underbar! Använder allt i den!
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »