Powered by Jasper Roberts - Blog

Bedside table

1. | 2. | 3. | 4. | 5.
Nu är inredningfunderationerna igång här hemma igen. Nu är det dags att försöka hitta några passande sängbord och det är så himla svårt! Hela sovrummet går i vitt och med en tegelvägg i grått och borden ska gå i svart, grått eller vitt. Antingen gjuter vi betongbord eller så kanske kanske det kan bli något av dessa. Nummer 4 är egentligen en korg men man kan ju vända den upp och ner och eventuellt sätta en bricka eller gjuta en skiva i betong och lägga på. Nummer 2 är ju bara så himla coola! Vad hade ni satsat på?
1 Emelie:

skriven

Så fina grejer

Svar: :D
Therez Hahlin

2 Andrea:

skriven

Jag snickrade (med pappas hjälp) ihop en variant av nummer 3 och målade vitt när jag flyttad till min nya lägenhet, supernöjd med det!

Svar: Låter superfint!
Therez Hahlin

3 Frida:

skriven

Nummer 4 har jag även sett folk haft den som den är men lagt typ ett marmor "lock" ovanpå eller vad man nu vill använda sig av. Så kan man ha tidningar, filtar, kuddar eller nåt i korgen om man vill. Två i en lösning ;)

Svar: Kul idé!
Therez Hahlin

4 Ellie:

skriven

Tycker tvåan var riktigt snygg och praktisk med lådor. 4 är fantastiskt snygg men måste vara sådär tråkig och säga att det om drygt 1 år kanske inte är så jättekul att ha lösa skivor som kan dras ner/vältas. (om du planerar att ha dem så länge)Har nämligen själv en 1,5 åring som är hopplös sedan han var 7 mån har han dragit ner allt han kommit åt och numera klättrar han upp på allt som går, och lösa skivor kan ju även ett någorlunda lugnt barn lätt lyckas dra ner/över sig.

Svar: :D
Therez Hahlin

5 Tilda:

skriven

Fina grejer! Gillar 1 bäst, man får plats med det viktigaste (en bok, mobilen och nåt annat man prioriterar. I framtiden kanske en napp för dig)

Men jag tänkte på det där med att hela rummet går i svart/vitt/grått. Sängborden skulle kunna vara en liten färgklick. Jag tycker det är sjukt fint med typ ljusblått eller rosa i ett "ofärgat" rum. Men det är bara vad jag tycker, i slutändan är det ju ni som väljer:)

Svar: Ja, det kan bli en riktigt kul grej men jag vet att jag snabbt skulle lessna så därför vill jag köra på ett säkert kort och ha något i den färgskalan. :)
Therez Hahlin

6 ella:

skriven

Ferm livings trådade korg har ett lock man kan köpa till
finns bla här
http://www.lannamobler.se/sv/korgar-lador-och-skrin/ferm-living-korg-wire-basket-gra

Kolla bilderna så ser du en bild där de använder den just som sängbord

Svar: Tack för tipset!
Therez Hahlin

7 Linda:

skriven

Tvåan påminner om ett kassaskåp modell
äldre .
Trådkorgen med en skiva på snyggt tror jag.

Svar: :D
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »