Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary

Godmorgon soliga torsdag! Klev upp tidigt som vanligt men ändå lyckas det bli lite stressigt. Typiskt! Ska snart kila på jobbet vilket ska bli kul och efter det ska jag och fina Anna äta sushi och jag ska få mysa lite med kattungarna. Något säger mig att jag kommer vilja ha med en hem.
Alltså finns det något bättre än smoothies? Det är så fräscht och gott! Blandade en med frysta blåbär, laktosfri lättvaniljyoghurt, banan och Whey proteinpulver i smaken vanilj. Mums! Hällde upp det i ett vinglas och plötsligt känns frukosten ännu roligare. Nej, nu är det bäst att jag lägger på ett kål så jag hinner! Önskar er alla en fin torsdag!
1 Jennie:

skriven

Hoppas du får en trevlig dag!

Svar: Tack detsamma!
Therez Hahlin

2 Sofia:

skriven

Smoothies är så gott, dock är jag för lat för att göra dem oftast.

Svar: Hi hi. :)
Therez Hahlin

3 Hanna - Min vardag som trebarnsmamma:

skriven

Smoothies är ju så gott!

Svar: Ja visst är det! :D
Therez Hahlin

4 Sandra:

skriven

Älskar smoothies! Det bästa som finns :)

Svar: Ja det är så himla gott!
Therez Hahlin

5 Läsare:

skriven

Kan man äta proteinpulver när man är gravid? Jag har trott iaf att det inte är bra när man är gravid så jag undvek det då.

Svar: De flesta är helt ok att äta när man är gravid, men det verkar som utländska proteinpulver kan innehålla en del otillåtna ämnen så man ska försöka hålla sig till svenska märken. Sedan behöver man ju egentligen inte äta det när man är gravid, men jag tycker det är så gott och det känns bra de dagar när jag inte äter något protein i frukosten. :) Här kan du läsa mer om du är intresserad - http://foodinmind.se/ar-det-okej-att-ata-proteinpulver-under-graviditeten/
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »