Powered by Jasper Roberts - Blog

Fashion news - Victoria´s secret to Sthlm

Dagens trevliga och bekräftade nyhet bjuder Fastighets världen på, nämligen att Victoria´s secret öppnar en butik på Hamngatan 31 i Stockholm redan nu i slutet av september.  Butiken kommer vara i ett mellanformat, enligt konceptet ”Beauty & Accessories Store”. Där säljs underkläder och accessoarer, men inte hela klädutbudet.
Åh så spännande! Jag älskar verkligen deras skönhetsprodukter och underkläder! Speciellt skönhetsprodukterna som jag använder dagligen! Vad tycker ni om nyheten?

//Finally! Victoria´s secret are openening a store in central Stockholm in september with the middle koncept ”Beauty & Accessories Store”. That is some really lovely news!
1 MADDISENJ.SE:

skriven

Helt underbart, äntligen kommer de till Sverige med mer än bara skönhetsprodukter :D

2 Amanda♥:

skriven

Älskar att de ska öppna! :D

3 Heidi:

skriven

så bra att dom öppnar i sverige!!

4 Heidi:

skriven

så bra att dom öppnar i sverige!!

5 Elin:

skriven

åh nice, på tiden minst sagt :D

6 Madelene Eriksson:

skriven

Åh är det sant? Vad kul. Då får man gå dit och spana in det när dom öppnar då :)

Svar: Ja absolut! :D
Therez.se

7 Maria:

skriven

Jätteroliga nyheter men jag antar att priserna kommer vara som på flygplatserna i sthlm och gbg ? Surt att betala runt 100 kr för ett par trosor när man får 5 för 25dollar i usa..

Svar: Jag antar att de inte kommer vara lika billiga som i USA men jag hoppas de är lite billigare än på flygplatsen. Butikerna i London har ju lite bättre kurs så vi får hoppas det blir lite som i dem. :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »