Powered by Jasper Roberts - Blog

Invigning SEALOE HQ

Ikväll har jag och lilla familjen varit på SEALOE´s invigning av deras HQ. Så snyggt med svart och vitt - me like! Är btw så himla imponerad över Madde som är den som ligger bakom SEALOE, vilket jäkla jobb hon gjort, fantastiskt! Under invigningen bjöds det på grymt snygga kladdkakecupcakes (mums), bubbel och även fina goodiebags. Juni trivdes som fisken bland alla människor, (hon är så sjukt social och trivs bäst när det är mycket att spana på). Lillan matchade mamma med randigt - svart och vitt. 
Nu har vi kommit hem och hoppat i myskläderna! Nu blir det chips och pepsi max. Lyxfredag! Önskar er en trevlig kväll! ♥
1 regina:

skriven

Jag ser att Juni har mössan från elodie details. Funderar på att köpa en sån till min systers pojke men är osäker på storlek. Så undrar hur den är storleks mässigt?

Svar: Åh den är så fin! Älskar den! Har köpt en större också så hon kan ha sedan. Just nu har Juni den minsta och hon är ju snart 4 månader och den passar jättebra så jag skulle nog säga att den är normal i storlek. Den minsta ska ju funka till dem är 6 månader. :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »