Powered by Jasper Roberts - Blog

New black pants on a saturday

Idag har jag invigt mina nya "skinnbyxor" från Boohoo.com! Grymt snygga med kviltade detaljer på låret och dragkedja nere vid benslutet. Borde dock tagit en mindre storlek än var jag gjorde då de blev pösiga och stora i midjan. Well well! Detta var förresten första gången jag beställde därifrån och jag är supernöjd med hela mitt paket! Otroligt fina saker till riktiga pangpriser!
Nu ska jag göra en dinkelpizzabotten och garnera den med chevré, pharma och ruccola och därefter är det myskväll med familjen som hägrar. Vad gör ni denna lördag?
1 Malin:

skriven

Snyggt med lite annorlunda detaljer! Jag spenderar den här lördagen med att plugga då jag har flera deadlines på universitetet nästa vecka. Men jag ska hinna med en liten tur till Kings Cross här i London också där jag ska hälsa på en väl som jobbar på Harry Potter butiken 9 and 3 quarters.

Svar: Åh lycka till med plugget! :)
Therez.se

2 Anonym:

skriven

Betalade du någon tull när du beställde från boohoo?

Svar: Nej ingen tullavgift! :) Det ligger ju i UK vilket är inom EU. Superbra! Dessutom är det fraktfritt om man handlar över 400kr.
Therez.se

3 Anonym:

skriven

Vad tog du för storlek på tröjorna och vilken storlek har du i svenska storlekar?

Svar: Här hemma köper jag alltid Small eller storlek 36 och eftersom jag inte beställt därifrån tidigare kollade jag bara på sizecharten på de plaggen jag ville beställa och då stod det att 8-10 var som en svensk 32-34 och då vågade jag inte ta dem utan tog stl 12 vilket blev för stort men alltså det funkar ju. T-shirtar är ju bara snygga när de är lite större och dessutom tycker jag nästan det blev lite snyggt när byxorna är lite loose fit. ;) Nästa gång kommer jag dock ta allt i storlek 8-10 istället!
Therez.se

4 Linda - mamma till S:

skriven

Hej Therez! : )
Ett stort grattis till dig som kammade hem priset i gårdagens lucka - en rosa vespa och grå förvaringsboxar. Maila mig din adress och ditt mobilnummer så skall jag ordna det med ditt pris : )

Stor kram och god jul!
Linda

Svar: Åh tusen tack, vilken trevlig överraskning!
Therez.se

5 liselott:

skriven

Vad heter du på instagram??

Svar: @therez.se heter jag där. :)
Therez.se

6 Moa | hobbyfotograf:

skriven

Åh! "Dinkelpizzabotten och garnera den med chevré, pharma och ruccola" lät super gott!!

Svar: Ahh, sjukt gott! :D Min nya favorit!
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »