Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Waterclouds

För någon vecka sedan fick jag hem ett pressutskick från märket Waterclouds color serie och nu har jag hunnit testa det. Först och främst gillar jag designen på flaskorna som är enkel (det tilltalar mig alltid) och sedan var doften supergod! Resultatet var inget att klaga på heller och håret luktar gott även andra dagen efter tvätt. Jag tvättar mitt hår varannan eller var tredje dag och det håller för mina önskemål. Ett hår som doftar gott och inte blir fett fort. Kan dock inte uttala mig helt om färgen på håret håller extra länge eftersom jag har lite dip dye och det inte är purfärskt men i de andra aspekterna håller dem måttet alla gånger!
Nu ska jag och lillan in på stan och fixa några småsaker inför färden "hemmåt" i morgon! Ska bli så himla härligt att få umgås och bara ha det bra i flera dagar utan några som helst måsten och att älsklingen är ledig. Och första julen med Juni, FANTASTISKT! Vår lilla skatt! Jag minns att för ett år sedan trippade vi på tå hela julen och var så bubbliga av lycka eftersom vi plussat i London veckan innan men ville inte säga till någon förrän vi gjort vårt tidiga UL som var bokat direkt efter nyår. ♥
1 ANNAWII ♥:

skriven

Åh! Titta in och säg hej om ni är på stan efter halv tolv <3

2 mia:

skriven

Kan du inte berätta mer om dagen när du plussade? :) Hade du fått några symptom osv? Jag längtar så mycket efter det där plusset!

Svar: Jag vet hur det är att längta och längta efter plusset och jag hoppas du snart får det! Vi hade faktiskt gett upp hoppet lite eftersom vi försökt så länge och vi hade precis lämnat prover på klinik för ofrivillig barnlöshet för att se om det var något fel på oss. Men då konstigt nog kände jag mig lite lätt illamående när vi var i London och förlovade oss och kom då på att mensen faktiskt var lite sen så jag testade och då kom det! Ett plus! Det var så fantastiskt och det var nästan som att bara för att vi fick komma till den där kliniken så kanske man slappnade av och då gick det vägen, nästan som om vi ville det för mycket innan så vi låste oss själva. Jag vet inte men det känns nästan som det. :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »