Powered by Jasper Roberts - Blog

Black and pink news

1. | 2. | 3.
H&M har fyllt upp webshopen med massor av härliga vårnyheter. Jag föll lite extra för dessa godingar ovan. Skinnjackan ser verkligen helt perfekt ut och är nog exakt samma modell som min underbaring från The new ICONS by H&M, så hann ni inte knipa en sådan så är denna ett grymt tillfälle nu då alla stl finns! De magkorta tröjorna är superfina och likaså scubakjolen! Nu fattas bara värmen och våren också! Längtar ni också?
//Today there is a lot of spring news at hm.se and here are some of my favorite items! The only thing that´s missing right now is spring!
1 Jennie:

skriven

Så mycket snyggt!

Svar: :)
Therez Hahlin

2 Emma Hå:

skriven

JA jag längtar som satan till våren!

//Emma Hå

Svar: :D
Therez Hahlin

3 VERONICA:

skriven

Snygga plagg! :) Kram

Svar: :)
Therez Hahlin

4 Anna:

skriven

Vad är det som skiljer denna jacka från den du har? Jag var väldigt bummed att jag missade den snygga Icons jackan och blev så glad nu när du tipsade om denna! När jag googlar så ser de exakt lika ut förutom kanske skinnet då? Kedjor på samma ställen osv? Jag lade en beställning iaf så får jag se om den är lika snygg i verkligheten som jag hoppas :)

Svar: Nu har jag kollat lite närmare och det ser inte ut som det är någon skillnad! :D
Therez Hahlin

5 Anna:

skriven

DRAGkedjor ska det så klart vara...

6 Anna:

skriven

Hej Therez! Hoppas du har det bra! Jag tänkte bara säga att jag saknar dig och dina inlägg..Dina outfits och dina personliga "dagboksinlägg" i bloggen! Det är nått jag och många andra fastnade för i din blogg! Att du låter oss vara med om både det bra och det mindre bra som händer i ditt liv! Jag tänkte bara sammanfattta att du är saknad och jag hoppas att du orkar dela med dig om vad som har hänt och din bloggfrånvaro! Kramar!!!

Svar: Tack rara du! Det är upp och ner för mig nu men jag kommer tillbaka, jag lovar. När min deltidssjukskrivning är över kommer jag försöka komma tillbaka som vanligt och även berätta vad det är som har hänt men just nu behöver jag bara tiden för mig själv. <3 Många kramar och tusen tack för dina fina ord!
Therez Hahlin

7 Linn:

skriven

Hur är new iconsjackan i storleken Therez?

Svar: Jag tycker den är normal. Jag har storlek 36 som jag alltid har eller Small. :)
Therez Hahlin

8 jacquiline:

skriven

Snyggt!

Svar: :D
Therez Hahlin

9 Hanna :

skriven

Åh vad mycket fint!

Svar: :D
Therez Hahlin

10 Mia Elisa:

skriven

Skinnjackan är så fin! Jag hann inte få tag i den från New Icons (trots att jag jobbar på H&M, haha) så den där är absolut ett bra alternativ. :)

Svar: Ja de ser ju identiska ut. :)
Therez Hahlin

Kommentera här:

Annonsera här »