Powered by Jasper Roberts - Blog

Birthday and push gift

Tidigare i veckan fick jag min födelsedagspresent/push gift av älsklingen och jag trodde inte det var sant när jag öppnade paketet. Jag höll på att svimma. Jag skuttade runt som en liten unge i lägenheten samtidigt som tårarna sprutade av lycka. Att älsklingen även sa att han tyckte jag var värd den och att jag behöver något bra och stabilt när jag ska vara hemma så länge fick inte direkt tårarna att flöda mindre. ♥ Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle få en sådan present! Den har funnits på önskelistan länge men jag har gnetat på med min MacBook som har väldigt många år på nacken nu. 
Nästa vecka kanske det blir en tur på Ikea och då planerar jag att eventuellt köpa ett nytt skrivbord som är lite mindre än detta. Behöver nämligen flytta ut datorn från sovrummet för bättre framtida bruk med en liten "mini me" och en fästman som jobbar lite obekväma tider.
//Earlier this week I got a birthday/push gift from my finacé. It was a iMac and I almost fainted! I jumped around in our home and my tears would not stop pouring. Happy girl!
1 Jennie:

skriven

Förstår verkligen din lycka! Vilken present!

Svar: Oh jaaa! :D
Therez.se

2 Junitjej:

skriven

Kanonfin present!

Svar: :D
Therez.se

3 Jos:

skriven

VILKEN present! Vad skoj :)

Svar: Ja ellerhur! Höll på att svimma! :O
Therez.se

4 Hanna :

skriven

Vilken fin present. Förstår att du blev glad. :-)

Svar: :D
Therez.se

5 Anonym:

skriven

oj va roligt :D

Svar: Ja jisses! :D Lycklig tjej!
Therez.se

6 Nina:

skriven

Alltså, hur vanligt är det med push presents i Sverige egentligen? Min sambo trodde jag skojade då jag nämnde företeelsen när jag var gravid. Min mamma fick en ring i vitguld då hon födde mig för hennes vigselring var alldeles för liten efter att hon lagt på sig både då hon väntade syrran och brorsan ...

Svar: Jag tror inte det är supervanligt faktiskt. :) Tror väl att det är lite vanligare i USA men börjar ta sig även hit. ;)
Therez.se

7 ilona:

skriven

Vilken fin present!
Jag undrar varifrån ditt nuvarande skrivbord kommer?

Svar: Det på bilden kommer från Ikea men dessvärre finns inte den där skivdelen kvar längre. Jag sålde faktiskt det i veckan och köpte ett nytt mindre. ;)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »