Powered by Jasper Roberts - Blog

White shoes for a little preggo

 
Förra veckan inhandlade jag ett par vanliga tygskor och dessa är de ända jag får ner mina fötter i just nu förutom en del remsandaler med klack men just nu känner jag för att ha ganska låga skor. Herregud vad fötterna sväller av denna värme. Jag måste nästan bege mig ut i morgon för att inskaffa något fler par skor som jag kan variera mellan. Ha ha.
För övrigt mår jag mycket bättre idag efter kortisonsprutorna. Jag har fortfarande känselbortfall och domningar i händer och handleder men har ingen värk alls vilket är en befrielse. Vaknade aldrig inatt av smärta utan de ända gångerna jag vaknade var som vanligt pga min lilla blåsa, tss. Hoppas det förblir så också till lillan anländer för det är ju hanterbart.
1 F E L I C I A:

skriven

Hoppas verkligen det förblir så!!
lycka till!

Svar: Jag med, tusen tack!
Therez.se

2 Sofia :

skriven

haha jag kör på likadana skor just nu. Har så förbaskat ont i höfterna och svullna ben men fötterna mår ganska ok. Dock börjar jag bli väldigt trött på att ha runt 35 grader varmt varje dag...

Svar: Ja jag med. Jag som i vanliga fall ÄLSKAR att få vara i värmen blir även lite frustrerad över att jag inte pallar det. Ha ha. Men men bara att härda ut. Har laddat upp med hur mycket is som helst och dricker isvatten hela dagarna. Kalla duschar funkar också fint. :)
Therez.se

3 Frida:

skriven

Jag är i v.39 nu och kan meddela att senaste 2 veckorna har det blivit värre haha. MEN har investerat i trenden svarta Birkenstock Arizona! Underbara skor för oss gravida. De är sköna och man kan reglera banden. Snygga är de också, tänker även packa de med till BB och ha som inneskor samt njuta av de resten av sommaren😊

Svar: Ha ha, ja det verkar inte finnas någon gräns för hur mycket fossingarna faktiskt kan svälla. Jag har beställt ett par likvärdiga de du skrev och hoppas de kommer i morgon så jag kan varva mellan något. ;)
Therez.se

4 Gabriella:

skriven

Så skönt att det är lite bättre iaf! Håller tummarna att det går åt rätt håll och försvinner helt så du får må bra.

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

5 Tina:

skriven

Åh, vad skönt att det känns bättre! Krya på dig:)

Kramis!
Tina

Svar: Tusen tack rara du! <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »