Powered by Jasper Roberts - Blog

Alexander Wang x H&M

Idag släpptes Alexander Wang x H&M i butik och online och jag blev så otroligt sur igår när jag upptäckte att delar av kollektionen faktiskt skulle säljas i Umeå idag (Dam). Så jäkla typiskt att jag är på resande fot! När väl ett samarbete kommer till Umeå och det är det samarbetet jag hoppats och längtat efter som en tok så är jag inte hemma, hade lugnt köat i morse. ha ha. Men jag kunde i allafall knipa några godingar på nätet i morse och jag hoppas på snabb leverans så jag får testa. Har ni köpt något från kollektionen?

//Today the Alexander Wang x H&M collection was launched and I bought some lovely things! Did you buy anything? This is the collaboration I have been looking forward to the most and I loved it!
1 Johanna:

skriven

Nä en del som jag hade ingen tur att få köpa något av Alexander idag.

Svar: :(
Therez.se

2 emeliefrancea:

skriven

Tack för din kommentar på min blogg:) KRAM

Svar: :P
Therez.se

3 www.alexandrastyle.se:

skriven

Lyllos dig...jag köa online och det sket sig, inte en sak =(... men så är det ibland dock =))

kram finis

Svar: Ja jag kände mig helt galen så jag satt med både mobilen och datorn. Kom aldrig in via datorn men via mobilen lyckades jag. Hade dock velat ha herrsweatern i grått också men man får väl hålla koll på returer helt enkelt. :)
Kram <3
Therez.se

4 Zarah-Lou:

skriven

Hade velat ha den korta svarta scubatröjan, stora träningsväskan och mössan. Fick "bara" tag i sistnämda över nätet, typ runt 11.30..

Svar: Åh vad irriterande. Mest arg blir jag på dem som köper som inte alls vill ha kollektionen och sedan säljer den dyrt på tradera. Det är sååå trist. :(
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »