Powered by Jasper Roberts - Blog

Diamond earrings

Jag har länge velat ha ett par äkta diamantörhängen i vitt guld som matchar min förlovningsring och nu äntligen hänger dem i mina öronsnibbar. Det blev dessa från Chanti då jag såg att de hade en sådan här utbytstjänst - Byta om serie! De kostar ju rätt mycket och drömmen är ju att kunna ha lite större sten en dag och då är detta helt perfekt eftersom man faktiskt hinner spara ihop en slant och sedan byta till just ett par större. För att göra detta har man hela två år på sig och man kan som sagt välja att byta till större i samma modell eller så kan man även byta till något annat i kategorierna alliansringar och solitärer och man betalar bara mellanskillnaden. Fantastiskt bra ju och en riktigt fin julklapp till sin käresta eller till sig själv.
Dessa snyggingar blir mitt nästa steg så nu har jag två år på mig att lägga undan till dem. Kanske får önska mig lite bidrag i julklapp/present helt enkelt så kanske det går lite snabbare till jag har dem!
1 Anette Starby:

skriven

Åh vilka fina örhängen & vad lyxigt med diamanter!
Med vänlig hälsning Anette Starby

Svar: :D
Therez.se

2 Emelie:

skriven

De var ju perfekta!!!

Svar: Tack! Är så nöjd!
Therez.se

3 Josephine:

skriven

Men gud vad smart, måste jag kolla in! Har nämligen samma tanke att matcha förlovningsringen med ett par örhängen i vitguld ^^
Kram Josephine

Svar: Ja visst är det bra! Jag vet att den tjänsten fanns tidigare men har inte hittat någon som haft den men nu så! Då känns det liksom inte lika saftigt eftersom man kan byta upp sig allt eftersom. ;)
Therez.se

4 Jennie:

skriven

Villa fina!

Kommentera här:

Annonsera här »