Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday diary - Love

Underbara fredag! Idag har hela familjen tagit en skön promenad in till stan och lyxat med lunch ute och lite shopping. Nu ska vi snart sticka iväg och handla mat och hämta ut paket också. Hade planer att fota men det är inte många minuter man har på sig på dagarna eftersom det blir så mörkt snabbt men jag får göra det i morgon istället. Ikväll blir det bara en massa mys i soffan och gruva sig lite för i morgonkväll. Då är det första gången jag ska vara ifrån min lilla Juni, jag ska nämligen gå på julgala med ett av mina jobb. Det kommer säkert gå hur bra som helst men det är ju alltid läskigt med en sak första gången. Jag har pumpat ut mjölk och fryst in så älsklingen ska ge henne med nappflaskan. Ska bli så spännande att se hur allt går. Både för mig och för mina hjärtan.
Hur kände ni första gången ni var "själv" utan bebis? Gick det bra?
1 Josefin :

skriven

Första gången jag var utan dottern var hon 2år, så kan inte uttala mig ;)
Men det är aldrig lätt att vara utan sitt barn, även fast det brukar gå hur bra som helst. Det är väl inte längre bort än att du kan komma hem om hon är jätteledsen? Fast chansen är större att du är bekymrad och Juni nöjd ;)
Kramar

Svar: Nej precis, bara 10 minuter bort och jag fick faktiskt åka hem lite tidigare då lilla gumman vägrade flaskan. Men jag längtade så mycket efter henne att det inte gjorde så himla mycket. ;)
Therez.se

2 Tvåbarnsmamma:

skriven

När min dotter var 3 månader var jag på middag med mitt jobb. Pumpade som dig och var borta ca 3 h, hade gått hur bra som helst såklart. Men måste medge att jag hade svårt att slappna av, och brösten började spänna varje gång jag tänkte på lillan, hihi, så tillslut blev det dags att åka hem. :) men roligt att klä upp sig och ha lite kontakt med sina kollegor. Och pappan kan få lite ensam tid med bebisen med. Inte så dumt :) kommer nog gå jättebra! :)

Svar: Jag förstår dig. Det blev likadant för mig men lillan vägrade flaskan och var så ledsen att jag fick åka hem lite tidigare än vad som var tanken. Men jag saknade henne så mycket så jag blev inte speciellt ledsen när jag kilade hem lite tidigare. ;)
Therez.se

3 ANNAWII ♥:

skriven

Hoppas det går bra i morgon hjärtat och tack för att ni tittade förbi i dag! Längtar till vi kan hänga en dag <3

Kram

Svar: Tack min fina vän! <3
Therez.se

4 Maria:

skriven

Njut av stunden ensam. Den behöver du! Juni kommer ha det hur bra som helst hemma.:)

Svar: <3
Therez.se

5 Anonym:

skriven

Hej therese😄jag har en fråga jag hoppas du kan svara på,jag ska iväg och lämna pappa med bebisen men då jag pumpar får jag inte ut nån bröst mjölk nästan,så jag undrar vilken pump du använder? Tacksam för svar

6 Nadja:

skriven

Hej therese
Jag har en fråga vilken bröst pump använder du? Det är så att jag skulle behöva lämna pappa och bebisen,men då jag pumpar kommer det inte mkt mjölk.tacksam för svar

Svar: Jag har använt den där superbilliga från apoteket. Som ser ut som ett provrör. Hi hi. Jag köpte den när Juni föddes då jag höll på att få mjölkstockning eftersom lillan inte ammade ur brösten ordentligt så jag pumpade ut lite då med den. Ville inte lägga så mycket pengar på den då eftersom det bara var en tillfällig grej. Men alltså för mig funkade den superbra sedan också när jag skulle lagra upp lite mjöl i frysen. :) Bästa pumpen jag testat är den jag fick använda på sjukhuset som var eldriven eller hur man nu säger. Ha ha. Jag fick ju börja att pumpa eftersom jag inte kunde vara med Juni från början när hon låg på Barn 4 och det var en Medela, den var grym. Men som sagt så funkade det här "provröret" också bra så jag har inte investerat vidare. Jag brukar småpumpa från början för att få lite flöde i brösten och sedan håller jag bara ett jämt tryck. :)
Therez.se

7 Ulrika :

skriven

Jag var ifrån min snart 2 månaders bebis i 3 timmar på en jobbfest. Han flaskmatas och är van att både jag och pappan matar så för den sakens skull var det inga problem. Men jag saknade honom så mycket och hade sån separationsångest i bilen påväg till festen. Men sen på festen kunde jag slappna av och ha kul! Det kommer du med ha ska du se!

Svar: Jag kände precis likadant. Hade sådan separationsångest och satt mest och tänkte på henne. Dock fick jag åka hem liiite tidigare eftersom hon vägrade äta. Men det gjorde inget. ;)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »