Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary - Lovely weekend

Jag fortsätter förundas över hur snabbt tiden går nu för tiden. Den här helgen har bokstavligen bara swishat förbi och nu sitter jag hemma i soffan med en mätt bebis som sussar i min famn, min fina lilla Juni. ♥ Helgen har för övrigt varit toppen! Juni´s faster har varit här och vi har ätit gott, shoppat och bara mått bra! Underbart! I veckan ska vi på BVC igen och då är det dags för första vaccinationen och jag gruvar lite. Tycker det är så jobbigt när de ska sticka lillan så älsklingen har lovat att jag inte behöver vara med just då. Hoppas det kommer gå bra.
Har btw grejat en massa här hemma den senaste tiden och det är ju så kul! Nu har vi dessutom lånat en geringssåg så nu ska det in lister i vardagsrummet! Yey! Hade planer att rama in mitt nya print från Sealoe men när jag var på Ikea förra veckan så köpte jag såklart fel storlek på ramen så det blev inte av. Har dock beställt rätt storlek nu så jag hoppas den kommer i veckan.
1 Camilla:

skriven

Åh, min lilla tjej ska också få sin första vaccination imorgon och jag är jättenervös! Känns så jobbigt att tänka på hur glad och ovetande hon kommer att vara i ena stunden för att i nästa bli stucken och ledsen. Men vaccinationen är ju något väldigt bra, får väl tänka så. Hoppas allt går bra för er! :)

Svar: Tack rara du! Jag hade tagit fel på dag så vi ska dit på torsdag istället. Hoppas er vaccination gick bra!
Therez.se

2 Cecilia :

skriven

Åh, så mysigt det är med bebismys! Sitter just nu med mina 2 sovande tvillingpojkar på 5 veckor 😜

Svar: Naaaw, vad mysigt! <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »