Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Roadtrip and IKEA shopping

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7.
Idag bär det iväg till Ikea med min fina vän Angelica och hennes lille M. Jag ska snart hoppa i duschen och sedan väcka lilla Juni som självklart också ska följa. Vi lämnar dock karlarna hemma idag vilket jag inte tror de gråter över. Ha ha. Min shoppinglista är inte så lång men dessa saker ovan skulle jag gärna vilja ha med mig hem. Den lilla träbyrån tänkte jag använda att förvara pyssel i eftersom jag hunnit samla på mig en hel del sådant och det vore skönt att ha allt på en samlad plats så man slipper leta. Kommer att måla den vit och kanske sätta fast etikettramar vilket jag tror kan bli ganska bra.
1 Amanda:

skriven

Fina grejer :)
Visst var du och din fästman i väg på en resa när du hade Juni i magen? Jag fick precis reda på att jag är gravid och att jag redan är i vecka 20 (!) och jag och min sambo ska till Mexico om några veckor. Har du några tips på vad man ska tänka på när man ska utomlands som gravid?

Svar: Jag var till Gran Canaria i två veckor. :) Var i vecka 19-20 då om jag inte minns helt fel. Ända tipset jag har som jag fick av BVC var att ha hög solskyddsfaktor eftersom man kan få pigemtfläckar. Dricka väldigt mycket vatten och sedan hålla sig från ostar, korvar och sådant som man ska hålla sig från här hemma också när man är gravid. Om du någon gång ska äta kött så ta det alltid well done. :)
Therez.se

2 Junitjej:

skriven

Ikea är toppen!

3 johanna - Student i London:

skriven

åh jag vill också åka och shoppa på ikea! :)

4 Ida:

skriven

Så fina saker! Tycker att IKEA har ett riktigt bra utbud på dekorationsgrejer :)

5 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Så snygga grejer :)

Kommentera här:

Annonsera här »