Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Sparkle and pop

Fick en fantastisk leverans för några dagar sedan som innehöll svarta och vita paljetter från IVYREVEL och deras senaste kollektion - Sparkle and pop! Ska visa dem på snart för de är så himla snygga!
Idag fick lilla hjärtat sin 3-månadersvaccination på BVC och hela kvällen har hon varit hängig och ledsen. Hon har liksom inte orkat gråta vanligt utan det har varit någon form av gny/gråt och mammahjärtat känns som det skall gå i tusen bitar. Feber fick hon dessutom men hon har fått en bebisalvedon och nu ligger hon och sussar här bredvid oss i sängen lite oroligt. Lilla lilla hjärtat. ♥ Hoppas verkligen hon vaknar upp i morgon med sitt fina leende och mår bra igen. Planer för morgondagen är inte så många. Tror det blir sushimiddag och en massa mys helt enkelt, och den dagliga barnvagnspromenaden såklart!
1 Anna:

skriven

Vet precis hur du känner dig! Min sambo jobbade dygn dagen då vår lills tjej gick sitt vaccin, och hon fick precis som Juni feber och oron som fanns inom mig vill jag inte uppleva igen! Men som tur är går det snabbt över och det känns lättare vid nästa vaccinering, jag lovar! ;) Kraam!

Svar: Det låter bra för jag har nästan börjat gruva redan nu inför nästa vaccination. Nu hade jag sådan tur att älsklingen var med så jag kunde gå ut när de stack henne men när jag hörde hur ledsen hon blev så började jag också gråta. Herregud säger jag bara, man önskar att man kunde ta allt det onda. Kram <3
Therez.se

2 Josefin :

skriven

Min dotter fick feber vid vaccinationerna med, blev snorig och förkyld de två första gångerna med. Är så jobbigt när de är så små med feber och täppt näsa. Man tycker SÅ synd om sitt lilla hjärta.
Hoppas att det går över snabbt

Svar: Tack rara du! Dag nummer tre var hon som vanligt igen men nu har jag gått och blivit förkyld så nu håller jag alla tummar och tår att hon skall klara sig från det! <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »