Powered by Jasper Roberts - Blog

White sequins from IVYREVEL

Här är en av de två urfina klänningarna från IVYREVEL som jag visade en lite sneak på tidigare i veckan. Den är så himla fin! Perfekt till alla festliga tillfällen som väntar nu i samband med jul och nyår och visst är det lite speciellt med just en vit klänning, blir lite som en isprinsessa. Jag funderar faktiskt på att ha den på Juni´s namngivningscermoni i början av nästa år där temat kommer vara mycket vitt och en smula svart och rosa. Det börjar vara dags att ta tag i planeringen snart!
Äntligen mår vår lilla skatt bättre efter vaccinationen i förrgår. Usch vad jobbigt det har varit att se henne så hängig, men nu verkar det vara över. Phew! I morgon ska vi städa här hemma och ta fram julen! I år känns det extra speciellt och fantastiskt! Nu ska vi börja sätta våra alldeles egna traditioner som en egen liten familj. Fantastiskt! ♥ Förutom julpiffning så ska vi såklart ut på skyltsöndag i stan och även hälsa på lite vänner. Alltså det här med mammaledighet - hur underbart!? Jag njuter av varje sekund!
1 Isabella:

skriven

superfin klänning! :)

Svar: Tusen tack!
Therez.se

2 ANNAWII ♥:

skriven

awwww <3

Svar: <3
Therez.se

3 Jennie:

skriven

Underbar bild på er och jättefin klänning!

4 Jennie:

skriven

Underbar bild på er och jättefin klänning!

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

5 Nadja:

skriven

Hej jätte fin klänning😊jag läste att du går barnvagns promenad varje dag hur länge brukar du gå?jag försöker att komma i form efter graviditeten.

Svar: Tack rara du! Jag tar minst en promenad varje dag på mellan 45min och 1,5 timma. Det beror på lillan helt enkelt. Både hur många det blir på en dag samt hur länge. :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »