Powered by Jasper Roberts - Blog

Baby stuff - Black & white

Svart och vitt är verkligen det jag gillar allra allra mest och därför blir jag extra lycklig när jag hittar fina saker även till lillan. ElodieDetails är ett märke jag tycker riktigt mycket om, speciellt för att det finns mycket fint i just svart och vitt som ni kan se här ovan! Fick filten på bilden i present innan lillan kom till oss i rosa och det hade inte alls varit helt fel att ha en även i vitt. Den är så himla mjuk och go och alldeles perfekt storlek. Mössa och vantar i zebra kan jag ju bara inte motstå, måste nog ta och göra en beställning.

//Just found some amazing black and white stuff for my little daughter Juni from ElodieDetails.se. Want them all!
1 JUNITJEJ:

skriven

Så söta grejer!

2 Ninni - Vimsiga mamman:

skriven

Jätteläckra prylar :)

3 Emiza:

skriven

söta grejer :D

4 Nina:

skriven

Tjusigt! Är hon en liten nappare alltså? Vår tjej har aldrig gillat såna - i dag blev hon alldeles paff då en av kompisarna var här och hälsade på och han tryckte in sin napp i hennes mun :P

Svar: Nej tyvärr så är hon ju inte det men vi försöker få henne att ta nappen. I alla fall när man är ute på äventyr och vill trösta henne. Just nu är jag som en levande napp så det hade varit skönt. ;) Hi hi, jag förstår att att din lilla blev paff. Gulligt att kompisen ville dela med sig i alla fall. ;)
Therez.se

5 Denise - Mamma till finaste N!:

skriven

Jag har mössan. såå himla fin!

6 Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter:

skriven

Så fina grejer: Jag gillar också Elodie details.

Kommentera här:

Annonsera här »