Powered by Jasper Roberts - Blog

Black and white beauties

När jag kom hem hade jag massor med härliga paket som väntade på mig och här ser ni lite nytt som anlänt. Den svarta brickan kommer från Sealoe.se och är perfekt både för att använda som dekoration i hemmet eller att lyxa till frukosten lite. Känns rejäl och i mycket god kvalité, gillas!
De två svarta små boxarna med vita band kommer från Chanti.se och är bara så jäkla snygga! Känns så lyxiga och jag tycker verkligen att det är extra kul när de lagt ner möda på paketering! Ska självklart visa vad dem innehöll men det hann bli mörkt här idag så jag fotar i morgon istället. Usch nu känns det verkligen att vintern är på intågande. Det blir snabbt mörkt och det är kallt i luften. För första gången i mitt liv har jag faktiskt inte alls panik inför den stundande vintern och det känns så bra! Nu kan jag vara inne om jag vill och mysa med min lilla familj hur mycket jag vill! ♥

//Here are some black and white news for the home and myself! The black tray comes from Sealoe.se and is perfect as decoration or to spice up the breakfast! The two black little boxes are from Chanti.se and I will show you later what´s inside! Aren´t they beautiful?!
1 Josefin:

skriven

Jag kände samma sak dotterns första år, vintern var inte ens jobbig. Vintern blir inte lika jobbig med barn sen heller :)

Svar: Fantastiskt! Jag hatar ju vintern så nu kanske den kommer kännas mycket lättare. ;)
Therez.se

2 Nina:

skriven

Den är verkligen snygg den svarta brickan, jag får ta och önska mej en sån i julklapp =)

Svar: Ja visst är den! Och superbra storlek också! :D
Therez.se

3 ANNAWII ♥:

skriven

Tack för i dag finaste vän <3

Svar: Tack själv raring!
Therez.se

4 Elin Jonsson:

skriven

Brickan ser verkligen superfin ut! :)

Svar: :D
Therez.se

5 Bebismamman :

skriven

Ja höst-och vintermys lockar definitivt i år när man har en liten att mysa med hemma ❤️

Svar: Ja eller hur? :D Nu behöver man liksom inte känna pressen att bege sig ut när det är svinkallt. Då kan man bara tända en massa ljus hemma och pussa på sin lilla bebis. <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »