Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday diary - Weekend roadtrip

OiOi diaperbag | By Malene Birger Bag | Gekås sponge bag
Härliga fredag! Lilla familjen har begett sig iväg på en liten raodtrip och är nu framme vid destinationen. Väskorna som packades med ser ni här ovan och det är en riktig mönsterfest. Hittade skötväskan från OiOi när Juni fortfarande låg i magen och jag har inte hunnit visa den förrän nu. Gillar att den är kviltad och har fuskskinndetaljer. En skötväska som man inte behöver skämmas över med andra ord (tycker det varit så himla svårt att hitta någon som jag faktiskt gillar). Har fått många komplimanger för den vilket är riktigt roligt!
För övrigt gick efterkontrollen riktigt bra tidigare i dag. En mamma i tipp topp skick fick jag höra. Ha ha. Känns skönt att veta och vi talade om min upplevelse av förlossningen. Även om den tog lång tid och jag var väldigt trött så har jag en riktigt bra upplevelse av den och knäpp som jag är så hoppas jag och längtar nästan till att få gå igenom denna fantastiska resa en gång till i livet. ♥
1 Anonym:

skriven

Jag tycker ingen ska skämmas för sin skötväska. Alla har kanske inte råd med en fancy, utan får köpa en brio eller liknande.

Svar: Självklart behöver man inte skämmas, smaken kommer alltid vara olika och eftersom jag älskar väskor och tycker det varit otroligt svårt att hitta just en snygg skötväska blev jag superglad när jag ändå hittade en som jag gillade. :)
Therez.se

2 Anonym:

skriven

Jag tycker ingen ska skämmas för sin skötväska. Alla har kanske inte råd med en fancy, utan får köpa en brio eller liknande.

3 Chanel:

skriven

Lånade din bild på din "square-ljusstake" från House Doctor i mitt senaste inlägg, hoppas detta gick bra annars let me know och jag tar bort den direkt! :) Sjukt inspirerande blogg för övrigt, hittade just hit för att jag googlade runt på den där förbaskade ljusstaken, ångrar mig inte!!

Svar: Självklart är detta ok när man länkar som du gjort! Tusen tack för fina ord! Du kommer inte att ångra dig angående ljusstaken, så snygg! :D
Therez.se

4 Nina - Glamourmamman:

skriven

Vad skönt att allt gick bra! Kvinnokroppen är fantastisk och återhämtar sig oftast snabbt - coolt :-)

Kram Nina

Svar: Ja den är verkligen fantastisk! Det är nästan ofattbart! :) Kram
Therez.se

5 Ulrika:

skriven

Haha jag kanske borde skämmas lite över min skötväska då som kostade 99:- på stadium men känner att va fan, hade nog skämts mer om jag lagt en tusenlapp på en väska för blöjor liksom..

Svar: Nej självklart ska du inte det. Det är ju inte vad väskorna kostar som avgör saken utan om man själv tycker om den, det är ju det viktigaste. Att man själv är nöjd! Hade jag hittat en fin på Ica Maxi för lite och ingenting hade jag köpt den men dessvärre har jag inte hittat någon som jag gillar förutom denna. Smaken är ju olika och det är väl toppen att alla inte är lika. :) Tycker jag i alla fall.
Therez.se

6 Anna:

skriven

Jag hade för mig att du visade att du hade köpt en väska från Alexsnder Wang som du skulle använda som skötväska? Minns jag helt galet? :) Tänkte på Juni också, vi fick rådet att bara bada våra små en gång/vecka när dom är så små som hon är med risk för att dom inte ska bli torra på kroppen! Kram

Svar: Nej du minns rätt, jag har den med. :) Är ju väskgalen och varierar lite men denna är lite mer praktisk när man ska ha med mycket så denna hänger i stort sett alltid på barnvagnen. :) Vi badade henne bara en gång i veckan första månaden men nu blir det lite oftare eftersom hon gillar det och det är mysigt. Vår BVC har inte avrått oss att bada två gånger i veckan som vi gör nu men jag har alltid olja i vattnet också för att inte torka ut allt för mycket. Sedan smörjer jag henne alltid med mandelolja. :) Kram
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »