Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday diary - Longing

Måndagen börjar lida mot sitt slut och jag och lillan har haft en fin och mysig dag tillsammans medan älsklingen varit på kurs. Badade henne för en stund sedan och nu sussar hon sött. Ljuvliga unge! ♥ Nu är vi inne på vår tredje vecka här i skåneland och hela familjen längtar hem otroligt mycket till Umeå. Men nu är det inte länge kvar! På fredag börjar vi vår resa hemmåt! Har bokat hotell natten mot lördag och på lördag ska vi besöka Gekås en sväng innan vi drar vidare till Stockholm för ytterligare ett depåstopp innan vi tar sista sträckan mot Umeå. Har ju en ny familjebil (BMW X5) som lastförmågan skall testas på då. Känns så mycket rymligare än vår förra så det kommer nog få plats en hel del shopping med andra ord! Ha ha! Ja, om jag inte blir sådär kallsvettig igen av att vara bland massa folk, men det bästa av allt är att det finns familjerum/amningsrum, annars hade jag nog inte vågat åka dit.

//This monday is almost over and we had a lovely day! Juni just got a bath and are now sleeping, my sweet baby! ♥ On friday we begin our journey home to Umeå! We are really homesick now!
1 Mamma Mindy:

skriven

Söt bild på din lilla goding..kram

Svar: Tack rara du! <3
Therez.se

2 Tess:

skriven

Gekås har en jättebra avdelning med bebisgrejer - både leksaker, hygien och annat. Även mkt skönhets å hygienartiklar till dig!

Svar: Superduper! Hade tänkt fylla upp förrådet med just sådana saker! :D
Therez.se

3 Bebismamman :

skriven

Gekås kan vara lite kaotiskt, var där i somras. Men chansen till fynd finns om man är lite tålmodig. Jag måste bara rekommenderar ett stopp i Höganäs på vägen upp om ni vill shoppa. Magasin 36 är fantastiskt för inredning och kläder och ljuvliga cirkusfabriken har helt underbara barnkläder och inredning för barnrummet, man vill bara tömma hela butiken ❤️

4 Emmy:

skriven

Hej! Har ni hunnit testa Samurai sushi ännu? Om inte så borde ni passa på innan ni lämnar Skåne igen.. Hur har dina dagar sett ut under er vistelse här? Kram!

Svar: Nej det har vi tyvärr inte hunnit göra ännu. Kanske innan vi beger oss på fredag! Har spanat in deras hemsida och det ser ju verkligen superspännande ut! Annars har mina dagar här varit väldigt lugna, har mest varit inne och myst med lilla hjärtat. Har bott på tredje våningen utan hiss så jag har varit lite lat med att konka alla saker upp och ner när man ska ut och gå så det har inte blivit så många utflykter tyvärr. Mest bara när älsklingen varit ledig. Hi hi. Så det ska bli skönt nu att komma hem nu!
Therez.se

5 Nina - Glamourmamman:

skriven

Kul att du kommer till Gekås! Jobbar inte själv på lördagar, men vet att det kommer att vara galet mkt folk de kommande helgerna... Hör av dig om du vill slippa köa in åtminstone (inte säkert att det är kö, men det finns risk på morgontimmarna...). Sedan slukar varuhuset mycket folk som tur är, så det brukar funka bra att shoppa ändå :-)

Kram Nina

Kommentera här:

Annonsera här »