Powered by Jasper Roberts - Blog

NoHate-day 4 november

Den 4e november är det NoHate-dagen, vilket jag är med och stödjer. NoHate-dagen är en dag där vi alla kan mainifestera mot hat på nätet. Detta kan du också göra, bland annat genom att fylla internet med massor av kärlek. ♥ Själv tycker jag det är ett perfekt tillfälle att lyfta fram några av alla de fina/omtänksamma kommentarer jag fått den senaste tiden av er rara läsare. Jag läser precis alla kommentarer och ni gör mig så himla glad och det betyder väldigt mycket att ni varje dag orkar lämna små avtryck!
Susanna Maria J - Så gulligt skrivet! Jag vet precis hur du känner dig! :)
Mamma Mindy - Alltid så snygg på alla bilderna som du delar med dig av..Så kul att få insperation på kläderna från dig :) kram
Tessan - Varma lyckoönskningar, vilken underbart härlig text. Många mysiga stunder väntar er :)
Anette Starby - Vad fint du har i vardagsrummet & det är verkligen min stil! Snygg lampa & en sådan hade jag också velat ha i mitt vardagsrum. Ha en fortsatt trevlig fredag!
Gabriella - Nämen åh vilka ljuvliga bilder! Så go hon ser ut er lilla Juni:)
Jenny  - Åh vad fint! Älskar korgen! Och filten din mor gjort ser underbart mysig ut, jättefin!
Elin - Vilka fina bilder!:)
Fani - Diggar din kofta, har en nästan precis likadan fast din var lite längre vilket jag gillade :) Himla fint långt hår du har med!

Om ni följer mig på instagram kan ni dessutom se att jag skickat vidare ett handgjort hjärta till 3 personer. Även detta kan du också göra, hashtaga din post med #NohateSE, nominera 3 personer och skicka vidare så fyller vi tillsammans både internet och instagram med kärlek. Den 4e November kommer jag dessutom att skicka små kärleksbomber via instagram till folk som följer mig (@therez.se)
Alla instagrambilder samlas här och där finns även mer information om NoHate-dagen!
1 Linda H.:

skriven

Vilket fint skåp i bakgrunden!! Vars hittar man ett sådant?

Svar: Tusen tack! Vi har köpt det på Ikea. :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »