Powered by Jasper Roberts - Blog

Sleepyhead

PJ | H&M
Det är en trött mamma som skriver några snabba rader denna måndagkväll. Anledningen till tröttheten är inte för att jag har en nattbebis utan för att jag tydligen blivit en nattmamma. Juni sover gott och jag måste faktiskt väcka henne ibland pga av ömmande boobs men jag ligger och funderar och grubblar mig genom nätterna. Måste sluta upp med det där. Är förresten hemma i underbara Umeå igen nu! Resan gick hur bra som helst och det ska bli så otroligt skönt att sova i sin egen säng inatt. Har hunnit packa upp lite i kväll men nu ska vi hoppa ner i sängen och pussa på vår lilla dotter och sussa. I morgon fortsätter uppackandet och så måste jag åka och hämta ut en drös med paket. Så spännande!
Btw... Den här pyjamasen hade jag mer än gärna hoppat i just nu! Dels är den riktigt fin och sedan så funkar den också för en ammande mamma. På önskelistan just nu!

//Tired mom this monday night! Not because I have a daughter that keeps me up, she is sleeping very well through the nights. It is me that got to many thoughts at night and can not sleep! Anyway... I would love to jump into this lovely pj right now! Perfect in many ways!
1 Camilla:

skriven

Hej! Du har en så fin blogg!
Våra döttrar föddes samma dag, så jag är lite nyfiken på hur Juni sover. Sover hon hela nätter redan, eller vaknar hon och vill äta?
Min lilla tjej får förvisso ersättning så det blir ordentliga uppvak för att göra iordning flaskor, men utöver det har hon en massa ljud för sig vilket resulterar i vääldigt lite sömn för mig och hennes pappa. :)

Svar: Åh tack rara du och grattis till din lilla tjej! Vad kul att de föddes samma dag. Alltså vi måste ha väldigt tur för Juni sover faktiskt väldigt bra om nätterna. Igår t.ex somnade hon runt 22.00 och vaknade vid 05.00 och ville äta och somnade sedan om igen. Vissa nätter väcker jag henne för att det spränger så mycket i boobsen. Men jag har hört att det kan svänga när de har tillväxtspurter så jag väntar på att hon ska börja hålla oss vakna. ;)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »