Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary - Chaos

Igår vaknade vi väldigt tidigt. Vi bodde på Grand hotell i Falkenberg och åt en härlig frukost innan vi rullade mot Ullared. När vi kom dit så var det lite kö men vi kom in på 15min så det var inte alls farligt, men väl där inne var det verkligen kaos. Alltså jag hade väl aldrig kunnat tro att det skulle vara sådär hysteriskt! Vi förstod ganska snabbt att det inte var en bra kombo med lillan så vi åkte upp till restaurangvåningen där det även fanns ett amningsrum så vi turades om att sitta där med gumman så hon fick det lugnt och skönt och jag lätt kunde gå och amma om det behövdes.
Hade planer att verkligen kolla vad som fanns där men det blev bara att haffsa igenom. Spenderade dock mest tid på babyvård och barnkläder och hittade massor med fint till lilla Juni så det är jag glad för. Haffade lite inredning och amningskläder som jag ska visa sedan. Just nu befinner vi oss i Stockholm och har en lugn och skön söndag!
1 Jessica:

skriven

Åh, kan du visa vad du köpte till Juni. Syrran ska dit imorgon och min prinsessa är ju bara några dagar äldre än Juni.

Svar: Åh, det ska jag absolut göra men hinner nog inte göra det till i morgon. Men jag som älskar svart och vitt hittade massor av den varan där. ;) Zebramönstrat, prickigt, rutigt och så vidare! :D
Therez.se

2 Evelina :

skriven

Har varit dit rätt många gånger. Bäst är att åka mot våren tycker jag! Så åk dit igen när det är lite lugnare och Juni är större! Dom har verkligen allt och lite till ;-))

Svar: Ja, kanske vågar vi oss dit en annan gång men det är synd att det är så långt bort bara. :D
Therez.se

3 Mia - Bloggkommentatorerna:

skriven

Åh vad trist att det var så mycket folk där! En kompis till mig åkte också dit igår, och hon vände eftersom det var så lång kö. Vi bor en knapp timme därifrån så vi är ju där några gånger om året och det är sällan kaos, men är det någon gång det är det så är det lördagar på hösten. Själv har jag aldrig behövt stå i kö in någon enda gång. Hoppas ni fick tag på bra grejer i alla fall.

Svar: Jag förstår det. Jag hörde av folk där inne som hade vänner på utsidan att den var hemskt. Jag tror att vi kom precis i lagom tid för vi behövde knappt köa något alls in till butiken. Jag är supernöjd med våra köp i alla fall! Riktigt fina grejer !:D
Therez.se

4 Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter:

skriven

Jag har inte varit på Ullared på flera år men vill åka dit. Det finns ju så mycket bra!

Svar: Ja jisses, de sakerna jag hann roffa åt mig är jag supernöjd med! Hittade superfina bodys i bambu till lillan som jag ångrar att jag inte köpte fler av! :D
Therez.se

5 Nina - Glamourmamman:

skriven

Vad synd att du fick det intrycket av Gekås, för så är det ytterst få dagar om året. I helgen var det dock precis som du skriver - KAOS! Vi slog försäljningsrekord, 33,1 miljoner - så ja, jag förstår att det kändes galet i varuhuset :-)

Kram på dig!

Svar: Hi hi, ja det kan ju förklara saken. Typiskt att vi skulle pricka in just en sådan dag. ;) Men jag är supernöjd med de köpen jag gjorde, väldigt fina saker! :D Kram
Therez.se

6 My Fredblad:

skriven

Är det redan hysteri där? Det brukar komma närmare julen ju... Brukar ni åka dit, eller var det första gången?

Svar: Detta var första gången för mig. :)
Therez.se

7 natalie:

skriven

Härlig blogg du har!

Svar: Tack!
Therez.se

8 Anette Starby:

skriven

Jag ska åka till Ullared nästa helg fast utan barn & hoppas det inte är kaos där ändå. Det blir andra gången i mitt liv jag åker dit & ser fram emot det. Ha en trevlig dag!
Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

Svar: Nice, du kommer säkert hitta massor! Jättebra när man bara har sig "själv" att tänka på. :)
Therez.se

9 Nina:

skriven

Vad kul att ni har varit till Ullared, för jag skulle jätte gärna vilja besöka det stället =)

Svar: :)
Therez.se

10 Alan:

skriven

Ojdå! USA börjar kännas så B för mig liksom... Kenza plus Scarlett Johansson är för övrigt lika med Lisa Tellbe (:

Kommentera här:

Annonsera här »