Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Mini me

Ännu en grå och regning dag, suck! Hade tänkt ta en promenad efter lunch men eftersom vi varken har med oss regnskyddet till barnvagnen eller paraply eller regnjacka till mig så får vi snällt stanna inne. Inte för att det går någon nöd på oss men ändå, det är ju så mycket trevligare när solen skiner varesig man är ute eller inne. (Update: Vi köpte en regnponcho och begav oss ut, funkade fin fint, hi hi). Alltså det är så underbart att vakna varje morgon brevid denna lilla solstråle. Man måste nästan nypa sig själv emellanåt för att fatta att det verkligen är sant. Vi har en dotter! Världens underbaraste Juni! ♥
Idag inviger hon den lilla söta tröj/tunikan med små katter på från Åhléns. Så söt! Hon ligger i detta nu och sussar bredvid mig så nu ska jag passa på att göra lite lunch till mig innan hon vaknar och vill äta.

//Rainy wednesday, a little bit boring but that is ok. We have it pretty good inside though! Today my little "Junibug" wear this cute top/tunic from Åhléns!
1 Susanna Maria J:

skriven

Så gulligt skrivet! Jag vet precis hur du känner dig! :)

Svar: <3
Therez.se

2 Sara - Fitspo, fashion & food:

skriven

så underbar!

Svar: <3
Therez.se

3 Anonym:

skriven

Stort grattis till er fina lilla tjej. Ett litet tips är att be maken köpa med sig ett tillfälligt regnskydd hem. Kostar inte så hemskt mycket och passar de flesta vagnar. Själv tycker jag bugaboos egna regnskydd mest är bökigt ayt få på och använder emmaljungas till mina vagn :)

Svar: Tusen tack rara du!
Therez.se

4 Jennie:

skriven

Sötis!

Svar: :)
Therez.se

5 Hanna:

skriven

Så sött med katter!

Svar: :)
Therez.se

6 Ida:

skriven

Åh vilken söt tröja på söt liten tjej :)

Svar: <3
Therez.se

7 Bebismamman :

skriven

Visst är det fantastiskt! Vår lilla skatt är 8 veckor idag, underbara liv! Sover Juni hela natten?

Svar: Ja, det är helt underbart! <3 Jag har varit tvungen att väcka henne var 3:e timma för att hon gick ner i vikt tidigare men så vände det och nu har jag faktiskt låtit henne sova mer. Men efter 5 timmar måste jag väcka henne då mina bröst känns som de skall sprängas. Ha ha. Men hon somnar om direkt igen så vi får sova jättebra. Hur går det för er? Får ni sova? :)
Therez.se

8 Bebismamman :

skriven

Vad skönt! Hon ser välmående ut tycker jag :)
Jo, vår lilla sover bättre nu. Tidigare vaknade hon varannan till var tredje timma (gäsp!!!), men nu äter hon oftast bara en eller ett par gånger på natten, och liksom Juni somnar hon om direkt. Dock har hon blivit mer närhetsberoende sista tiden, troligtvis ett utvecklingssprång som spökar. Lillan har fått flytta från vaggan till vår säng, och nu sover hon gott igen :)

Svar: Ja det är lite samma här. Lillan vill vara med mig gärna och mycket. Hon gråter inte men ligger och grymtar och frustar och när hon får komma till mig blir hon alldeles tyst och ler. :) Underbara unge!
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »