Powered by Jasper Roberts - Blog

Bambino retro hangers

Innan lilla Juni kom till världen så förberedde jag hennes garderob och hittade dessa fantastiska retrogalgar från Bambino efter lite detektivarbete. De är så himla fina och passar så bra på hennes klädställning. Ni ska förresten få se den senare när jag hunnit fota, den är så fin. Var och shoppade lite förvaringslådor igår till hennes sockar och annat mini mini så nu ska jag göra i ordning resten. Allstå mode/kläder är ju ett av mina största intressen och fattar ni hur det är nu när jag har en liten minime dessutom! Jag kommer bli en sådan där galen mammi som kommer att matcha våra outfits. Ja, iallafall till hon själv får en egen vilja. Då kommer man nog inte ha så mycket att säga till om så det är bäst att passa på nu medan man kan. Hi hi. (Update: Här hittar ni galgarna)
Har varit på ännu ett BVC besök idag inför vår resa till Malmö. Lilla stumpan hade gått upp 80gr sedan i måndags så nu kan jag nog pusta ut. Känns fantastiskt! ♥ Dagens planer är att fota lite här hemma om lillan låter mig och sedan fortsätta packningen inför vår resa. Oh så spänannde det ska bli!

//Before my lovely daughter Juni was born I bought these lovely retro Bambino hangers. They are so beautiful and looks really good on her white clothes rack. Will show it to you later! Now I will try to take som pictures for the blog and continue to pack for our trip to Malmo if the baby allows me. ;)
1 Signe:

skriven

Du får väldigt gärna dela med dig vart du hittade dessa underbara galgarna ;)

Svar: Åh missade att skriva det! Har lagt in en länk nu. Finns i massor med färger! :D
Therez.se

2 Signe:

skriven

Hej igen!
Tack så mycket, då ska jag också klicka hem några :)

Svar: :D
Therez.se

3 Bella:

skriven

Hej!

Har ett tips på riktigt fina galgar, både till vuxna och barn. Kolla denna sidan! http://www.hangonhangers.net/

Hälsningar Bella :)

4 Anna Munkhammar:

skriven

Fan Vad gulliga. Skulle ha varit i större storlek bara :-D

Svar: Tack rara. Hi hi, ja det hade varit gulligt!
Therez.se

5 Jennie:

skriven

Vilka söta!

Svar: Tack!
Therez.se

6 Marianne Owall-Eriksson:

skriven

Hej,
Har försökt att gå in på länken för de så söta galgarna men den är inte tillgänglig.
Har Du namnet på företaget som säljer dem? Jag vet att det är ett år sedan Du lade in dem men tänkte ändå att kanske Du kommer ihåg :-)
Med vänlig hälsning,
Marianne

Svar: Absolut! Tror de håller på att göra om sidan men deras facebooksida fungerar! Här hittar du den - https://www.facebook.com/pages/Butik-marias/264448586946025
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »