Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday diary

Men hallå!? Var tar tiden vägen? Den här bebisbubblan är verkligen något alldeles extra. Dagarna går så snabbt och i stort sett varje minut ägnas åt vår underbara lilla dotter. Just nu sitter jag och Juni och myser i soffan och ser en film (läs: jag) och hon är så himla mammig, men jag har ju makten eftersom jag har maten. Ha ha. Sötnosen.
Älsklingen har åkt på en kurs och på fredag är vår lilla familj samlad igen och ska då ta vår första roadtrip tillsammans som just familj. Vi kommer nämligen att bo i Malmö några veckor medan älsklingen gör klart sin kurs. Ska bli superspännande! Verkligen som ett litet äventyr! I morgon ska vi på BVC igen för en ny vägning. Har ju kört helamning nu sedan i torsdags och håller tummarna för att gumman fortsätter att gå upp i vikt. Jag har ju avslutat min penicillinkur nu och känner mig pigg och glad igen.

//Having a lovely sunday with my little daughter Juni. We cuddle in the sofa and I watch a movie (read: me). To be a mom is really beyond amazing and I am so greatful. 
1 Anette Starby:

skriven

Jag känner igen det där när tiden går så fort. Jag kan inte förstå att mina barn är redan 8 & 5 år! Snygg outfit & ha en trevlig måndag.
Mvh http://starby.devote.se

Svar: Åh jag kan tänka mig det! Vill egentligen bara frysa tiden just nu. Det är så himla underbart men jag kan tänka mig att alla åldrar har sin charm. <3
Therez.se

2 Nina:

skriven

Vad kul att ni kommer bo i Malmö i några veckor, fin stad =) Finns många roliga butiker där.

Svar: Ja det ska bli jättekul! Har aldrig varit i Malmö. :)
Therez.se

3 Emmy:

skriven

Välkommen till Malmö! <3

Svar: Tusen tack! Ska bli riktigt roligt! :D
Therez.se

4 carmelaalvarado_niv5@yahoo.com:

skriven

carmelaalvarado_niv5@yahoo.com

5 Ellie:

skriven

Välkommen till Malmö;). Jag har själv en dotter på 7 månader och Malmö är en mycket barnvänlig stad. Många parker att promenera i, caféer och affärer som barnvagnar får plats i. Hoppas ni kommer att trivas.

Svar: Åh vad kul att höra! Känner på mig att det kommer bli en hel del promenader så vi får upptäcka Malmö på det viset. :)
Therez.se

6 Emmy:

skriven

Hej igen! Jag tänkte på en sak igårkväll när jag och sambon åt middag. Jag har förstått att du/ni är svaga för sushi och det finns ett sushi-hak i Malmö. Jag älskar deras mat! Stället heter Samurai Sushi och ja.. Jag drömmer fortfarande om deras Golden Rainbow! Mums!

Svar: Åh men tusen tack för tipset! Måste göra ett besök där med andra ord! :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »