Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday and my first Rebecca Minkoff bag

Tänkte jag skulle visa det senaste tillskottet i min väsksamling, nämligen denna underbara svarta skönhet från Rebecca Minkoff. Älskar alla grymma och välgjorda detaljer både på ut- och insida och den är faktiskt rätt rymlig så man får plats med det man behöver.
Idag har jag och lilla hjärtat varit ute på en långpromenad och resten av dagen bara myst tillsammans. I helgen måste vi skaffa en babysitter för gumman älskar att sitta och spana vilket hon tycker är mycket roligare än att bara ligga ner. Just nu sitter hon i soffan med filtar som "pallar" upp henne men det skulle kännas mycket bättre med något stabilt så vi ska ut på jakt och hitta en bra sådan. Annars har jag även suttit och knåpat på förlossningsberättelsen som några av er önskat. Jisses vad lång den blir, bäst att varna er för det redan nu. Ha ha!

//This is my latest piece in my bag collection. It is a Rebecca Minkoff bag and I´m in love! Perfect size, all black and absolute gorgeous! Could not ask for more.
1 Ellie:

skriven

Säger bara babybjörn! mycket skönare gung och sedan så sitter de så himla mycket bättre i dessa modeller än i de plattare med ställbar rygg och som gungmedar under. Alla våra tre har ÄLSKAT den :-) Dock finns ju också Nuna Leaf som verkar bra, den är ju dessutom riktigt snygg!

Svar: Tusen tack för tipset! Vi ska spana in dem båda om vi hittar i helgen! :D
Therez.se

2 Sanna:

skriven

Vi älskar vår babysitter "Balance Soft" från BabyBjörn. Har den i Mesh-tyg, praktiskt eftersom den torkar fort efter tvätt (våran son har en tendens att smutsa ner den rätt ofta). Lekbågen i trä som finns till är dessutom väldigt poppis :D

Svar: Superbra tips! Tusen tack! Ska spana in den i helgen om vi hittar den! :D
Therez.se

3 Sofie:

skriven

Håller med om babysitter från babybjörn! Har varit guld för oss (och våra tvillingar :) )

Svar: Vad härligt att höra! Det är alltid så skönt att höra från de som använt dem tidigare! :D
Therez.se

4 Anonym:

skriven

Vi köpte en på babyproffsen ..babytravel tro jag el om de va Carena. ..den va super för man kan ställa ryggstöd o fotstöd i olika lägen perfekt när de vill sitta mer upprätt! samt ha den i gungning el helt stum. O så följde de med en lekbåge som vår dotter älskade! Den ha varit helt super, använd Mkt. .. lätt o ta med osv.. o kostade runt 400-500 om jag inte minns fel.. fanns i flera färger...

Svar: Bra tips! Tusen tack! Det blir ut och leta på stan i morgon! :D
Therez.se

5 nADJA:

skriven

ser fram i mot att höra förlossning berättelsen :) väntar...

Svar: Jag publicerar den i morgon eller söndag! Är nästan klar med den! :D
Therez.se

6 Jennie:

skriven

Vilken snygg!

Kommentera här:

Annonsera här »