Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Power bank

Alltså detta måste ju vara det smartaste ever! Speciellt till en person som mig som alltid har urladdad mobil när jag ska någonstans! Det är alltså en liten power bank man kan ha liggandes i väskan och gör att man snabbt och enkelt kan ladda sin mobil, kamera eller surfplatta. Ni hittar den på Glitter och finns i flera trevliga färger.
För övrigt börjar jag sakta men säkert komma tillbaka ur sjuklingsdvalan vilket känns fantastiskt bra. Var på BVC idag och lillan har gått upp hela 120gr (!!!) sedan sist så nu ska vi prova att ta bort ersättningen över helgen och se om min mat räcker till. Lilla gumman är så himla nöjd och glad hela tiden nu, det var så hemskt i lördags när jag var som sämst för då var hjärtat nästan otröstelig och inte så konstigt eftersom jag troligen inte gav så mycket mat då. Känner så stor skillnad nu och jag är så glad för det! Hon har t.om nekat ersättningen i vissa fall efter amning så det går verkligen åt rätt håll. ♥

//This must be the best thing ever right now! A portable power bank! Perfect for someone like me that always forget to charge my iPhone! Now I´m always You´ll find it at Glitter.
1 Emma Å:

skriven

Härligt att höra!

Svar: Ja det känns så himla bra! :)
Therez.se

2 Susanna Maria J:

skriven

Å loooove that bag ;)

Svar: :D
Therez.se

3 Emmelie:

skriven

Skönt att det går åt rätt håll. Fick också en infektion efter min förlossning, och låg i 40 graders feber. Nu är lilltjejen 3 månader och jag helammar utan problem så det kommer säkert reda sig det där :-D

Svar: Åh vad skönt att höra att allt gick bra trots sjukdom! Håller tummarna att det ska gå bra även för mig, vill ju så gärna att det skall fungera. :)
Therez.se

4 ellenmedmera.blogg.se:

skriven

Åh, en sådan där power bank borde jag skaffa, lyckas ladda ur mobilen hela tiden. Smidigt att ladda på bussen eller något. :)

Svar: Ja verkligen! Supersmart grej! :D
Therez.se

5 Anonym:

skriven

.

Kommentera här:

Annonsera här »