Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - Best basic tees

Tee | 749kr
Jag verkligen älskar att Nelly.com tagit in T by Alexander Wang. Tänkte därför tipsa er om mina absoluta favorit t-shirtar som just nu kommit in i flera olika färger. Jag har två svarta men är riktigt sugen på att slå till på både en grå och vit. De sitter verkligen helt perfekt och har en dekorativ bröstficka och förutom det så håller de tvätt efter tvätt. Förutom dem måste jag även tipsa om att dessa ursnygga behåar också kommit in från samma märke! Jisses vad jag vill ha en i varje färg! Så himla snygga!

//Tip of the day! Best basic tees ever are these T by Alexander Wang. I have two in black and would love to have one in white and grey as well. Perfect fit and in good quality!
1 Stickan!:

skriven

Älskar dessa :-)

Svar: Jag med! :D De bästa baströjorna!
Therez.se

2 Sanna Andersson:

skriven

oj jag har varit supersugen på att köpa de där tshirtarna efter att du har pratat så gott om dom men priset är verkligen inget jag har råd med tyvärr…inte just nu som arbetslös. Men sen kanske ;)

Svar: De är så himla bra! :D
Therez.se

3 Becca :

skriven

Du har en sån grymt fin blogg, och du är så jävla fin! :) Fortsätt så här, och en fråga hur får man läsare till sin blogg? Har typ inga :/

Svar: Tusen tack rara du! :) Man får jobba hårt, publicera inlägg dagligen och lägga ner lit etid på varje inlägg. Fina bilder är också bra! :D
Therez.se

4 Boel:

skriven

Riktigt snygga :)

Svar: :D
Therez.se

5 Sara - Fitspo, fashion & food:

skriven

älskar dem!

Svar: Ja de är så grymma!
Therez.se

6 Sofia :

skriven

De är riktigt bra! Men jag tycker nästan COS är snäppet vassare.

Svar: Ja COS är också bra men jag gillar dessa ändå lite mer eftersom de är lite längre i modellen är de från COS. :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »