Powered by Jasper Roberts - Blog

Black and white - Clouds

Fick hem ett paket tidigare i veckan med lite nya svart/vita saker från Färg Form Sweden. Älskar allt därifrån och är så himla nöjd med skötbädd, filtar och annat som vi haft sedan Juni föddes. Nu blev det lite påfyllning med en onsie, haklapp, scarf och filt. Haklappen får verkligen tummen upp och springer jag på en i butik kommer jag slå till på en till. Så mjuk och följsam och dessutom lätt att skölja av.
 
Söndag idag! Vi är bjudna på fika hos våra grannar om en stund (de fick en dotter två dagar innan oss, så kul att Juni har en kompis så nära) och sedan ska jag fixa i ordning allt inför inlämningen på båsloppisen i morgon. Det är tusan bra att bara ha ett litet förråd för då rensar man ofta! Så ni som bor i Umeå borde ta en titt på bås K10 hos S&F Umeå på tisdag och en vecka frammåt för ni kan göra otroliga fynd!
 
1 Mia Elisa:

skriven

Vad roligt, är du nöjd med hur båsloppisen fungerar? :) Jag har aldrig testat något liknande.

Svar: Detta är första gången jag lämnar in på en sådan så jag kan återkomma med hur jag tycker det gick. :)
therez.se

2 Camilla:

skriven

Jättefina saker! Vart beställer du ifrån?

Måste bara fråga dig (sitter lite i samma sits färgmässigt fast väljer grått och vitt ;) ). Det sägs ju att man ska ge barnen färgglada leksaker och att de dras just till färg. Har ni leksaker i klara färger som rött, gult, grönt, blått osv eller har ni bara svart och vitt?

Svar: Dessa beställde jag från babyland.se, de hade lite rea på just Färg Form vilket var perfekt! Vi har en hel del svart/vita leksaker men även lite färg. Mest är det nog rosa men hon har några färgbomber också som hon fått av familj och vänner. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har tänkt så mycket på det där då Juni är go och glad och leker med allt hon får tag i. Det roligaste sakerna är faktiskt slevar, hennes bordsunderlägg och saker med små lappar/tvättråd på. Hi hi.
therez.se

3 towe:

skriven

Åh vad fint - behöver den där pyjamasen eller vad man nu kallar den :)

4 Karola:

skriven

Vilken underbar pyjamas. Har aldrig hört talas om detta märke men ska kolla deras sortiment direkt =). Har varit i ett dussintal leksaksaffärer men inte hittar någon snygg pyjamas.

Kommentera här:

Annonsera här »