Powered by Jasper Roberts - Blog

Friyay and Hello My Everyday

 
Nu är det äntligen officiellt! Jag har bytt från Blogg.se STIL till MY EVERYDAY och det känns otroligt bra! Jag var med och startade upp Stil för några år sedan men just nu känns det liksom mer rätt att ligga under MY EVERYDAY. Jag kommer egentligen inte ändra så mycket i mitt bloggande utan det kommer bara att tillkomma lite mer, alltså mer att läsa om! Fokus kommer fortfarande att ligga på mode men jag känner att det är helt ok också att blogga mer om minimode, inredning, resor och familjelivet. Vad tycker ni förresten om min nya design? Inte superstor skillnad men ändå ny. Jag gillar den i massor och håller på att pilla med lite småsaker här och där men tror jag börjar vara rätt klar!
 
Här kan ni läsa en intervju Blogg.se gjort med mig i och med flytten!
 
Härligt med fredag idag! Jag startade dagen med frukost och sedan träning. Efter det åkte lilla familjen och storhandlade och ikväll har vi haft middagsgäster. Så himla trevligt! Jag har dessutom hunnit spraymåla några saker till hemmet som jag ska visa er senare när allt är klart! Jisses vad jag är i fixartagen här hemma nu! Våren kommer med solen och inspirationen!
1 johannaisabella.blogg.se:

skriven

Jättekul ju! Tror det kommer passa mycket bättre :) jag gillar dina inlägg som inte bara handlar om mode mest nuförtiden hehe, livet förändras och man utvecklas!

Svar: Ja visst är det så! Jag känner också det! Jag utvecklas ju hela tiden så det är ju klart att min blogg också gör det! Känns så spännande! :)
therez.se

2 Isa:

skriven

Kul! Gillar bloggar med en blandning av mode och inredning så det låter som ett jättebra koncept =)

Svar: Vad roligt att höra! :D
therez.se

3 Nina:

skriven

Ska verkligen bli kul och följa dej på my everyday =)

Svar: :)
therez.se

4 Jeanette:

skriven

Härligt! Jag har hängt här länge, länge och saknat mer personliga inlägg.
Kram!

Svar: :)
therez.se

5 JENNYH - Mammablogg:

skriven

Mycket bra att du bytte tycker jag ! :) Ser fram emot mer minimode !

Svar: Vad kul att höra! :D
therez.se

6 Sriwanna Salomonsson:

skriven

Välkommen :D

Svar: Tusen tack! :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »