Powered by Jasper Roberts - Blog

Friyay - Natural cycles

Jag och lillan klev upp tidigt idag och tog en promme med min fina vän och hennes son, VIP-shopping och frukost på H&M resulterade i massa nytt till lillan och balkongen, köpte med oss sushi och begav oss en sväng på båsloppisen S&F och städade och fyllde på våra bås (mitt bås - K10). Sedan hem till dem och medan barnen sov lunch passade vi på att mumsa på sushin och surra. ♥ Lite senare hämtade vi upp pappan som haft lunchdate men en kompis och begav oss hem. Ikväll när lillan somnat har jag stått på huvudet i rabatten och rensat. Tulpanlökarna jag tryckte ner i höstas har skjutit upp och nu väntar jag bara på de fina, vita tulpanerna! Åh! Ska försöka få älsklingen att hänga med på lite blomrabatt-fixar-handling i morgon för nu vill jag göra fint!
 
Appropå bilden ovan. Tyvärr hörde jag inte till den lyckliga skaran som slapp mens under amningen utan för mig kom den tillbaka direkt efter förlossningen, blää! Så fram till någon vecka sedan har jag ätit minipiller. Jag har verkligen inte mått bra på något vis sedan dess och kanske känner jag det extra mycket eftersom jag varit utan i  3-4år. Dessa piller har i alla fall gett mig blödningar var 13:e dag och över en vecka långa så ni kan ju gissa vilka roliga månader jag haft. :( Alltså vad gör vi med våra kroppar kan man undra. Jag har läst på så många ställen där folk rekommenderat Natural cycles vilket gjorde mig riktigt nyfiken, så nu testar jag det sedan någon vecka tillbaka! Inga farliga ämnen, bara ett sätt att lära känna sin kropp bättre. Ska tydligen också funka lika bra om man vill bli gravid i framtiden också. Någon som använder detta eller liknande? Vad tycker ni?
 
1 Mia Elisa:

skriven

Låter som en härlig dag! Jag missade dig på VIP-shoppingen, jobbade där igår. Hoppas att du tyckte det var trevligt! :)

Svar: Jag var bara där de sista 30minuterna och höll mig på barn och Home. :) Hittade en del fint! :D
therez.se

2 Sofia:

skriven

Jag har provat både prevent och plan och det har funkat ypperligt! :) Tummen upp!

3 Sofia:

skriven

Jag har provat både prevent och plan och det har funkat ypperligt! :) Tummen upp!

Svar: Åh vad kul att höra! :)
therez.se

4 jo:

skriven

Vad är det för loppis? Var ligger den? Öppet hela tiden/ bara igår?

Svar: Den ligger ute på Mariedal i gamla BarnensHus-lokalen. Ovanför BOOM och Carfé Victoria. Det är öppet alla dagar och man bokar sitt bås så säljer de ens saker så man själv slipper det. Man bara märker och städar till det själv! :) Vardagar 11-18 Helger 12-16.
therez.se

5 Fristaden Med Hund:

skriven

Inte provat men man blir bra sugen på att prova, gör gärna en recension senare när du känt efter ordentligt hur det funkar :)

Svar: Absolut! Det ska jag göra! :)
therez.se

6 emma :

skriven

blev gravid trots skyddat samlag under dom röda dagarna, och mätte exakt samma tid varje morgon.. Vill man bli gravid är den nog toppen annars är jag tveksam. Nu kommer snart våran prinsessa och jag längtar något otroligt så det känns bra men tanken var ju inte så från början..

Svar: Hm. Alltså jag ser det lite såhär. På röda dagar SKA man ju skydda sig för att det finns risk för att bli gravid och om man skyddar sig och blir gravid så skulle inte jag säga att det är NC fel utan preventivmedlet som inte fungerade. Ellerhur?
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »