Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary - Happy

 
Underbara lördag! Känner mig så uppåt och glad idag med massor av energi trots en vecka med lite sömn i bagaget! Igår bokade jag och älsklingen nämligen en utlandsresa, den första som en liten familj! Alltså det känns så sjukt underbart och jag längtar så jag håller på att spricka redan nu! Har beställt UV-dräkt åt lillan på morgonen och funderar redan på vad jag skall packa! Kommer bli magiskt! *****-stjärnigt hotell med all inclusive, känns bra när man har en liten. En resa med bara fokus på lilla familjen och välmående!
 
Två nya saker till mobben har flyttat in btw. Ett nytt mobilskal och en portabel laddare, båda med grymt zebramönster. Känner mig som världens prylnörd, ha ha! Men alltså laddaren är så jäkla bra att ha med! Man kan ladda mobilen upp till 4 gånger med den och det jag gillar mest är att man kan se på en display hur mycket det finns kvar. Tummen upp! Båda från merskal.se och jag såg just att de har selfiesticks! En sådan måste jag inskaffa till resan så vi får massa roliga familjebilder där alla är med!
 
1 Mia Elisa:

skriven

En portabel laddare har jag tänkt köpa länge så den ska jag spana in, tack för tipset! :)

Svar: Så lite så! Det finns en annan supersnygg också med marmormönster! Det är typ det bästa speciellt eftersom man måste ladda sina mobiler så mycket nu för tiden.
therez.se

2 regina:

skriven

Lite nyfiken, vart bär det av på utlandsresa?

Svar: Vi åker till Grekland - Rhodos :)
therez.se

3 Karro:

skriven

Hej! Jag vill bara fråga om när ni åkte till London för Harry potter, vad hade ni för hotell och var det dyrt och var ni nära dit? Vi vill jättegärna åka med våra barn men det verkar kosta att åka till London och deras hotell. Har du rekommendationer? Tack på förhand!=)

Svar: Vi bodde på ett litet hotell i Paddington som inte alls var dyrt (väldigt små rum men rent och fint, kommer tyvärr inte ihåg vad det heter och hittar inte åt reservationmailet, men vi bokade det via hotels.com). Just Paddington tycker jag ligger bra till som utgångspunkt, har även bott på Abba´s Queens gate i Kensington och det är riktigt nära t.ex Harrods. :) (http://therez.se/2012/september/london-the-hotel-abba-queens-gate.html) Resan till Harry Potter tog 45minuter om jag inte minns helt fel från stan, det ligger utanför. Vi bokade bussresa och allt innan vi åkte till London vilket var skönt så vi behövde bara ta oss till själva busshållplatsen som var superenkelt. Vi bokade det med Goldentours.com. :)
therez.se

4 Karro:

skriven

Tack Therez! Snällt av dig att svara, det var mycket till hjälp. Har aldrig varit i London, så det är lite förvirrande! 😊

Svar: Vad kul att det kunde vara till hjälp! Ni kommer säkert att älska London! Jag längtar redan till nästa gång vi ska dit! :D
therez.se

5 Karro:

skriven

=)

Kommentera här:

Annonsera här »