Powered by Jasper Roberts - Blog

The office corner

 
Såhär ser det ut där jag sitter och jobbar med bloggen. Jag har min egen lilla kontorshörna i vårt stora kök. Tidigare hade vi den i sovrummet men flyttades ut hit när fästmannen fick jobb i Umeå och började jobba natt. Då var det perfekt att ha allt här ute så han inte blir störd när han behöver sova efter en jobbnatt. Det lilla skrivbordet kommer från Ikea och från serien VITTSJÖ men har dessvärre precis utgått ur sortimentet! Stolen är en av 8 från Sweef.se som vi köpte för ett år sedan när vi köpte vår bostadsrätt och de är fantastiska, både snygga och sköna att sitta på! Modellen heter PUDELN.
 
Åh blir så glad varje gång jag ser vårt golv dessutom! Det är så fint och jag är så himla nöjd! Nu måste bara två golvlister upp här också så är allt tipp topp!
 
* Inlägget innehåller affiliatelänkar
1 Anette Starby:

skriven

Vilken snygg hörna du har gjort till dig och din blogg :-D

2 Nina:

skriven

Vad fint ni har det! Du har gjort en perfekt arbetshörna =)

3 Emma:

skriven

Rätta mig om jag har fel, men hade inte du ett bord från IKEA Gruvan, det stora snygga glasbordet? Är ute efter ett ny bord till min kontor i mitt vardagsrum, undrar bara hur du tyckte det var? nu har de utgått för det var ju ett tag sen, så blir väl ett Linnom bord ist. Kram

Svar: Det stämmer bra :). Jag sålde det dock förra våren eftersom det var för stort för vårt nuvarande boende. Älskade verkligen det skrivbordet (tycker det är bland de snyggaste) men nackdelen är att det är sjukt svårstädat! Alltså riktigt svårstädat. Det var konstant damm där mellan skivorna och glasskivan är tung så det är inte superenkelt att rengöra. :(
therez.se

4 Emma:

skriven

Tusen tack för så snabbt svar;; Aha okej, tycker det är så himla fint men omöjligt att få tag på. Du råkar inte minns måtten på det bordet, är som sagt ute efter bra stort bord och det är överst på min lista, men i med att det är svår städat blev jag lite osäker haha :) Får kanske bli ett helt vitt linnom bort ist.

Svar: Hm, jag har ingen aning om vad måtten var men kan det ha varit något runt 70-90 * 120-140cm. Nej jag minns verkligen inte. Vet i alla fall att min skiva hette VIKA och inte GRUVAN men de kanske är likvärdiga. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »