Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Tired mom

Det är en trött mammi som skriver denna morgon... Lillan vaknade innan klockan 05.00 i morse, pratade högt och glatt och racade runt i sängen som en virvelvind. Hon somnade dock om efter en halvtimma men inte jag så jag klev upp. Skrapade väl ihop 4-4,5h på sömnkontot inatt, gaah! Well well, får helt enkelt passa på att vila lunch med henne senare idag och ta igen lite sömn! Dagens planer är att busa med lilla hjärtat, träna, städa upp lite här hemma och senare idag ska vi in på stan och äta middag med fina Anna när hon slutat jobba och eventuellt gå på ett event. Måste passa på att spana på en regnjacka också och hämta ut två paket. Fullt ös denna torsdag med andra ord.
 
Btw. Träningsvärk från hell infinner sig efter det lite hårdare träningsschemat jag börjat med i veckan. Alltså jag dör typ varje gång jag ska plocka upp Juni eller gå i trappor. Gruvar mig nästan för att köra ett pass nu idag men jag vet ju att det blir bättre när man blir varm, men hur kommer det bli i helgen då kan man undra när jag gått igenom fler muskelgrupper!? Ha ha!
 
1 Helena:

skriven

Hej! Jobbigt med små bebisar som vaknar tidigt:( men nu till nåt annat, tänkte fråga vad du har för kamera? Tycker du tar så fantastiskt fina bilder och funderar på att köpa en kamera till min dotter i studentpresent och skulle bli glad för lite tips och råd:)

Svar: Jag har en Canon EOS 650D och objektivet jag använder just nu är ett Tamron AF SP 24-70/2,8 (detta: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=2470vcC )
therez.se

2 Krister Nilsson:

skriven

Ops

3 Annsofie:

skriven

Efter senaste vädret så överväger jag med att skaffa en regnjacka. Hittade du någon snygg?
Tänkt på att inte träna de muskler du har träningsvärk i, ska tydligen göra mer skada än nytta..

Svar: Jag köpte denna på Lindex. :) http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/ytterplagg/7229338/Randig-regnkappa/?styleId=65262712 Tycker den var finast av de jag hittat. Sedan så har jag ett träningsschema som tränar olika muskler så det blir inte två pass efter varandra med likadana övningar. :) Men det känns ju ändå, ha ha. ;)
therez.se

4 ANNAWII ♥:

skriven

Tack för igår hjärtat! Längtar redan till måndag <3

Svar: Tack detsamma fina du! Det gör jag med! <3
therez.se

5 Helena:

skriven

Hej therez! Vet inte om jag skrev nåt tokigt i min kommentar igår men ville bara ha tips på en systemkamera till nybörjare. Du verkar ha bra kolla på det mesta så tänkte fråga dig:) ha en trevlig helg och tack för en jättebra blogg!

Svar: Nej då ingen fara alls, jag hade bara aldrig tid att gå och titta vilka nummer jag hade på objektivet då jag inte kan det i huvudet. ;) Jag har en Canon EOS 650D och objektivet jag använder just nu är ett Tamron AF SP 24-70/2,8 (detta: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=2470vcC ) :)
therez.se

6 Helena:

skriven

Tack för svaret och att du tog dig tid!

Svar: Så lite så! :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »