Powered by Jasper Roberts - Blog

Mom & daughter

Oj vilken dag! Idag hade vi kalas för lilla Juni och familj och vänner kom och förgyllde vår dag! Vädret var helt fantastiskt (läs: sommardag) och allt var liksom så perfekt. Vi hade lite zebratema på självaste kalaset och självklart var både jag och Juni "utklädd" till zebra men söta öron. Hi hi. Ni skall få se mer bilder från kalaset men just nu orkar jag helt enkelt inte.
 
Den här veckan har för övrigt varit sjukt kaos för min del och jag har gått på högvarv precis hela tiden för att hinna med allt. Men nu tänker jag pusta ut, öppna en ostbågspåse, hälla upp ett glas Pepsi max och däcka i soffan. Det är jag värd! I morgon är det nya tag igen och jag skall fixa lite här på bloggen och förbereda en massa inspirerande inlägg!
 
1 Sofia:

skriven

Gud så fina ni är!!

Svar: <3
therez.se

2 Milla:

skriven

Men så fina bilder

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

3 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

hej!jag har något jag kallar för "veckans blogg-intervju" på min blogg. Kolla in här: http://www.domkallarmighannes.com/2015/04/veckans-blogg-intervju_26.html#.VT-gV63tmko



Jag tycker att du har en intressant och fin blogg som borde få mer uppmärksamhet så jag skulle vilja intervjua dig.

Tycker du det låter intressant så maila mig på info@joannahalvardsson.se



Ser fram emot ditt svar

Kram Joanna

4 Helena:

skriven

Vilka fina bilder! Måste bara fråga vad ni har för golv i vardagsrum och kök? Och om du är nöjd med det? Jättefint är det i alla fall :)

Svar: Tack rara du! I vardagsrummet har vi ett parkettgolv som redan fanns när vi köpte lägenheten. Det har vi i sin tur lackat med vitt pigment. Golvet i hall och kök har vi köpt på Ikea och det blev faktiskt väldigt likt det i vardagsrummet så det blev en riktigt fin övergång. Vi är supernöjda! :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »