Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday and a new snow flake necklace

Ett nytt halsband till samlingen ser ni här ovan (gåva)! Denna gång en snöflinga i silver som passar årstiden ypperligt. Enkel men så himla fin! Kommer från Chanti.se och är rena kapet! Kan verkligen tipsa om det om ni är ute efter en fin julklapp!
 
Idag har jag piffat en väns naglar och de blev så himla snygga om jag får säga det själv. Jag blandade ihop en mörklila som blev grym och jag tror faktiskt att jag själv skall köra på det till jul. Vill ni spana på lite bilder på naglar jag gjort så kan ni besöka @thereznails på instagram. Här ovan på bilden ser ni förresten hur mina egna naglar ser ut just nu. Faded fransk och några stenar på ringfingret. Enkelt men fint. Ursäkta för dålig uppdatering nu för tiden men jag är så bitter över att det är så svårt att fota. Ja, och så har jag ju en 15 månaders liten tjej här hemma också som gärna vill ha mycket uppmärksamhet så det är mest på kvällstid jag hinner när hon sover. Hi hi!
 
 
1 Josefin:

skriven

Men så fint! :)

2 Johanna Sofia :

skriven

Jättefint! Jag har en tjej i samma ålder som Juni. Kan du inte skriva im hur en typisk dag ser ut för er? Alltid spännande att höra hur andra har det :)

3 Lis Mari:

skriven

Väldigt fint, och passar till årstiden :)

Svar: 😊
therez.se

4 Eleonora Adriana ♥:

skriven

Fint :)

5 Mari:

skriven

Otroligt fint halsband.

Svar: Tack rara! 😊
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »