Powered by Jasper Roberts - Blog

Out walking with Nutrilett

I samarbete med Nutrilett använder jag deras nya stegräknarapp och har med det utmanat mig själv att gå ett maraton (42.195 meter) och se hur länge det tar. Perfekt sätt att peppa sig själv att komma ut varje dag, både för min del för att bli piggare i kropp och själ men också för min lilla sötnos skull då hon mår sjukt bra av att få komma ut i friska luften och sover så bra under våra små turer. Det som är extra roligt är att man via appen blir belönad med produkter eller rabatter när man uppnått ett visst antal steg, riktigt rolig grej. Ladda själv ner appen här och gå ett maraton ni också! Är ni med mig?
Fick ett litet kit hem med några av Nutrilett´s produkter och första jag har testat är White chocolate cappuccino bar. Underbart god även om jag inte är en kaffeälskare och ett perfekt mellanmål som är lätt att ha med sig. Jag har ett gäng i skötväskan ut i fall att!
* Inlägget i samarbete med Nutrilett
1 Anette Starby:

skriven

Ja man blir verkligen mycket mer peppad med en stegräknare. Jag undrar om appen som du tipsar om drar mycket batterier/datamängd?

Svar: Jag måste ladda min mobil varje dag så jag har inte märkt att det går mer än vanligt om jag säger så. Och när det gäller datamängden så tror jag inte det går så mycket. :) Är så okunnig på sådant men jag har förbrukat min för denna månad och jag tror inte det går speciellt mycket.
Therez.se

2 Ulrika :

skriven

Hej! Vilken modell har ni på vagnen? Är ni nöjd med den?

Svar: Vi har Bugaboo Buffalo och vi är så otroligt nöjd! Den passar våra behov perfekt och jag skulle aldrig vilja byta faktiskt! Var så orolig innan när jag hela tiden hörde att många byter vagn flera gånger innan de hittar rätt men vi hittade rätt på en gång! :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »