Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary and some christmas gifts

Härligt med lördag! Lillan sov superlänge idag och likaså jag och mannen, så skönt med sovmorgon! Resten av dagen har lillan varit rätt gnällig och vi har fått ta två långa promenader då hon fått ordentliga gråtutbrott (något som vi inte är så van vid, hon är faktiskt väldigt glad för det mesta). Känns som hon behövt extra mycket sömn för det är det ända som hjälpt. Håller tummarna för att hon inte håller på att bli sjuk. ♥ Annars så är det storkaos här hemma. Älsklingen håller på att lägga nytt golv i lillans rum så det står saker precis överallt i hela lägenheten! I morgon skall lister upp där och sedan är det rummet helt klart! Fantastiskt skönt!
Här ovan ser ni tre julklappar förresten! Vanilj och kokoslotions och ett nytt mobilskal från Victoria´s secret! Åh Dreamy Vanilla hade jag aldrig luktat på tidigare och jisses så gott! Kan nästan bli den nya favoriten.
1 Åsa:

skriven

Har du boken "Växa och upptäcka världen"? Om inte, löp och köp! :) Står om alla utvecklingsfaser barn har under deras första år och man får många aha-upplevelser om varför ens lilla guldklimp beter sig helt annorlunda mot vad man är van vid vid olika månader. Skrämmande så mycket som stämmer in. Ett tips iaf!

Svar: Åh tusen tack för tipset! Det ska jag absolut göra. Man blir ju så orolig när det blir sådär. Ska genast spana om jag hittar på nätet. :)
Therez.se

2 Amanda:

skriven

HEJ!
Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

Hoppas vi ses!

3 Svägerskan:

skriven

Kul att du gillade DreamyVanilla, visste nästan att det skulle bli en ny favvo :)

Svar: <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »