Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary and some preparation

Härliga lördag och så mycket att göra! Nu är det en månad kvar till mitt lilla hjärtas namngivningsceremoni. Jag har en klar bild i huvudet hur jag vill att det skall vara och varje dag som går faller en och en bit på plats. Här ovan ser ni lite av dekorationerna. Är i valet och kvalet hur jag ska göra med bokstäverna, om de skall kläs med olika papper, målas eller helt enkelt vara vita och fina. Svårt!
Började denna dag med att städa som en galning. Det låg så mycket sågspån och damm överallt sedan golvläggningen i lillans rum att det var ett måste. Vårt hem ser fortfarande ut som en byggarbetsplats eftersom såg och allt sådant står framme. Vi ska ju fortsätta att lägga nytt golv så det är ingen mening att ta bort det. Längtar så mycket till allt är klart och man får ordning överallt! Ikväll ska lilla familjen bara mysa här hemma. ♥
1 Anette Starby:

skriven

Vad fint!

Svar: Tack! :)
Therez.se

2 regina:

skriven

Var kommer bokstäverna ifrån?

Svar: Jag har köpt dem på Panduro. :)
Therez.se

3 Jessica Atterström:

skriven

Åh, så fint! Var har du köpt kuben med Junis kort?

Svar: Tack rara! Du hittar den på Granit! :D
Therez.se

4 Malin Renström:

skriven

Vad roligt med namngivningsceremoni . Är också i tankar på detta eller dop, inte riktigt bestämt mig än :)
Vore kul om du kunde dela med dig av dina idéer på ceremonin , efteråt då :)

Svar: Vi också i valet och kvalet till en början men eftersom vi båda inte är så himla kyrkliga kändes det helt enkelt mer rätt att ha en namngivningsceremoni istället. Vad kul att du tycker det, kommer absolut att dela med mig lite från dagen! Nu är det mindre än en månad kvar! :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »