Powered by Jasper Roberts - Blog

Mama and mini

Bjussar på en bild från i lördags när det bjöds på ett underbart sommarväder här i Umeå. Idag har det dock inte varit lika underbart utan det har regnat mest hela dagen bortsett från nu ikväll då det klarnade upp och vi fick se solen en liten stund. Idag har jag och lillan varit på shoppingtur. Nya förvaringslådor till hennes urvuxna kläder och nya utomhusblommor a la höst inskaffades. Efter det städade jag här hemma och senare kom grannarna förbi på en fika med deras dotter som är bara två dagar äldre än Juni! Så himla kul! Morgondagens planer är att hälsa på fina Anna som fyller år och så hoppas jag att det blir fredagssushi med älsklingen som jobbat klart sin första vecka efter semestern. ♥ Om det inte regnar så hoppas jag även hinna fota en del, har så mycket roligt att visa.
 
BTW, jag har kanske sagt det förut men jag säger det igen. Jag ÄLSKAR vår Bugaboo Buffalo. Jag har aldrig någonsin känt att det varit ett dåligt köp. Den är smidig att packa ner i bilen, den är lättstyrd, den är snygg, lillan sitter bra i den och ja jag kan nog hålla på i evigheter. Nu har jag ju liksom hunnit testat både ligg- och sittdel, stadskörning som landskörning. Snö som gräs. Två tummar upp helt enkelt! 
 
1 Diana (La Madre):

skriven

Jisses vad snygg du ser ut!! Jäkla fin mama! :D

Svar: Men gulle du! Tack rara! <3
therez.se

2 Donnasandra:

skriven

Vad fick er att välja just Buffalon? Vi har Cameleon3 och är hittills mycket nöjda, har dock aldrig haft någon annan vagn. :-P

Svar: Vi har nära vänner som hade Buffalon sedan tidigare och varit/är supernöjda och eftersom min fästman är väldigt lång och jag är inte så kort heller så ville vi ha den vagnen som var högst (alltså höjden på ligg- och sittdel så det inte blir så långt ner när man ska ta upp sitt barn). Cameleon är ju lite lägre än Buffalon. Sedan har vi ju ganska mycket snö stundtals och större hjul gör det lättare att ta sig fram i vinterlandskapet har jag fått höra. :) Så det var därför valet föll på den för vår del. :)
therez.se

3 Lina:

skriven

Funderar på en likadan vagn. Har för mig att du skrivit att ni beställde den utomlands? Hur mkt sparade ni på det?:)

Svar: Vi sparade faktiskt flera tusen på att beställa den från Babyplus.nl :) Men nu beställde vi ju en massa tillbehör också då det kanske var på dem vi fick rabatten. Maila innan och kolla om de kan erbjuda någon sorts rabatt. :)
therez.se

4 Denise - Nybliven 2barnsmamma!:

skriven

Buffalo är grym=)

Svar: Att den är! :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »