Powered by Jasper Roberts - Blog

Help!

Hjälp, jag tappar allt mitt hår. Det är verkligen helt sjukt hur mycket hår jag tappar dagligen! På morgonen när jag borstar det så är hela borsten full och här hemma dammsugar jag typ 5 gånger om dagen för att det ligger så mycket hår på golven. Det är verkligen ett under att det finns några hårstrån kvar på mitt huvud alltså. Dock är det väldigt tunt i topparna nu och det är så tråkigt! Speciellt när jag lyckats spara ut det såhär långt som jag har just nu för jag trivs så bra i längden! Jag funderar om det är dags att klippa sig så det i alla fall ser lite tjockare ut (mot min vilja). Är lite sugen på dessa frisyrer men det kräver ju ganska mycket uppklippt vilket jag inte riktigt gillar. Hmmm. Vad göra? Eller finns det någon superkur som fixar biffen?
 
1 Mia:

skriven

Prova Priorin det hjälpte mej att få bättre hår.

Svar: Tack för tipset! :D
therez.se

2 ANNAWII ♥:

skriven

Jag gillar dig i långt men tror även du skulle vara fin i nr 2. Väldigt klassiskt och trendigt - precis som du <3

Svar: Tack vännen! <3
therez.se

3 Johanna:

skriven

Det hör ju till efter graviditet och amning. Eller det gjorde det för mig i alla fall! Tappade maaaasssor i ca 4-5 månader. Sedan började massor växa ut igen och då gick man omkring med små fjun som stack ut i hårbotten och typ tofsar i tinningarna. Kul! 😂 Som tur är blev det ju bättre, fjunet lägger sig till slut 😊
Har tyvärr inget tips, bara stå ut och hoppas det går över snart!
Hoppas någon annan har något bra att komma med, kram!

Svar: Ja det är nog så det är! Håller ju på att fasa ut amningen så kanske är det därför jag tappar så sjukt mycket just nu. Jag blir ju nästan mörkrädd! :( Men men, hoppas det vänder snart! Får göra en klippning så det ser lite finare ut.
therez.se

4 Johanna:

skriven

H¨ller med ovanstående(Johanna) i allt hon skriver. Man får försöka hålla ut tills det börjar växa som vanlig igen och man inte tappar hår mer <3

Svar: Åhhh! Hi hi. ;)
therez.se

5 Frida :

skriven

Usch, det där är verkligen hemskt! Tappade också enorma mängder hår o blev helt kal i tinningarna. Nu har det växt ut en liten bit men jag kapade allt mitt långa till en trendig lob o då ser det mycket fräschare ut. Försöker tänka att hår växer :)

Svar: Ja man får göra det men det är så typiskt när man väl lyckats få ut sitt hår till den längd man trivs i så tappar man allt hår istället. Ha ha! ;)
therez.se

6 Anonym:

skriven

Sluta amma? ☺ sen tar det ändå ett tag men ..

Svar: Gör mitt bästa med att försöka sluta. :) Snart så!
therez.se

7 Anonym:

skriven

Mitt tips när du klipper dig är att klippa en jämn frisyr, alltså klipp inte upp det. Håret håller längre, och känns mycket tjockare och fylligare.

Svar: Precis! Vill egentligen inte klippa upp det men gillar heller inte när håret är helt rakt liksom. Hi hi. Svårt!
therez.se

8 Anonymous:

skriven

Klipper mitt eget hår var 8 - 10:de vecka.
Och det växer som "ogräs"!!! Nu senast var det till midjan!

Nr 2 skulle passa Dig ypperligt!
Litet uppklippt, men då ska topparna klippas rakt av. Skära med kniv eller klippa ur med sax skapar bara "stripor" av hår!

Lycka till!

Svar: Oj! Skulle jag klippa det så ofta så skulle mitt hår bara bli kortare och kortare. Mitt hår växer inte så snabbt tyvärr. Önskar att det gjorde det men icket! Du ska vara lycklig! :) Hi hi! Ja det lutar nog att det blir den andra bilden, om jag vågar. Ha ha!
therez.se

9 Jeanette :

skriven

Du måste klippa håret mer regelbundet för att slippa det tunna slitna, väntar du måste du bara klippa av mer då det slitna klättrar uppåt. Kör istället en liten uppfräschning av topparna var 3:e månad. Käka Hårkontroll eller liknande vitaminer på det :D

Svar: Nu är det mest för att jag tappat så mycket hår det känns extra tunt i topparna. För bara en månad sedan var det mycket bättre. :( Har troligen med att göra att jag håller på att trappa ner amningen.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »